LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Fem FCM-talenter på fuld tid

| Superligaen | 8 kommentarer
Fem FCM-talenter på fuld tid
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Vendsyssel - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (11/02)
bet365 5,00 4,00 1,61
NordicBet 6,25 4,05 1,57
YouBet 5,30 4,10 1,61

Se Premier League og meget mere fodbold

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
FC Midtjylland har skrevet fuldtids-kontrakter med talenterne Andre Rømer, Mads Pedersen , Frederik Møller, Johannes Madsen og Marco Larsen.

FC Midtjyllands succesfulde akademi har skabt spillere til både landshold, udland og Superliga-holdet. Nu er yderligere fem talenter - alle fra årgang 1993 - trådt et skridt nærmer drømmen om en stor karriere.

André Rømer, Mads Pedersen, Frederik Møller og Marco Larsen har således skrevet hver sin femårige fuldtids-kontrakt med FC Midtjylland, mens Johannes Madsen har skrevet for to år.

- Det er fantastiske fodboldspillere med et stort potentiale, som vi er glade for at have skrevet kontrakt med. Nu starter næste step i fodbolduddannelsen, og den glæder vi os til at følge, siger akademidirektør Claus Steinlein til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Nu begynder det næste hårde arbejde, hvor de skal tilkæmpe sig en plads på Superligaholdet. Det kræver hårdt arbejde og tålmodighed, for der er mange årgange, som de nu skal konkurrere med.

Af de fem har Marco Larsen allerede fået sin officielle førsteholdsdebut. Det skete i efterår, hvor han startede inde og scorede i 6-0-sejren over Jægersborg i pokalen.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikael Blond
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar