LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Fire unge rykkes i AaBs SAS Ligatrup

| Superligaen | 12 kommentarer
Fire unge rykkes i AaBs SAS Ligatrup

Infoboks

FC Midtjylland - AaB
Superligaen Grundspil (18/02)
bet365 1,44 4,33 7,00
NordicBet 1,48 4,50 6,75
Oddset 1,50 4,50 6,30

Se OB - Vejle & Randers - FCK

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Daniel Christensen, Emil Haucke, Casper Nordstrøm og tvillingebroderen Jacob Nordstrøm bliver rykket op i AaBs SAS Ligatrup, når 2008 sparkes i gang midt i januar.

Ved årsskiftet forlader Chrys, Mattias Lindström og Martin S. Jensen AaB, men træner Erik Hamrén har alligevel en spiller mere at hundse rundt med, når han kalder til første træning 15. januar.

Således har nordjyderne valgt at rykke fire talentfulde spillere op i SAS Ligatruppen. Kantspilleren Daniel Christensen, offensivspilleren Jacob Nordstrøm og forsvarsspillerne Emil Haucke og Casper Nordstrøm skal for fremtiden træne under Hamréns ledelse.

- Hvis man er god nok, får man også chancen, og det er os altid en stor glæde, når det er spillere med opvækst i AaB, der byder sig til. For alle fire spilleres vedkommende gælder det imidlertid, at det er nu som seniorspillere, at de skal bevise, at de kan udvikle deres nuværende status som talent til noget større, siger ITU-træner Poul Erik Andreasen.

Alle fire afslutter først deres uddannelse til sommer, hvorfor de først fra en tid deltager på lige fod med de øvrige spillere i SAS Ligatruppen.

Se OB - Vejle & Randers - FCK Stream live på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar