LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Flemming C. drager til Norge

| 1. Division | 1 kommentar
Flemming C. drager til Norge
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Se Southampton - Derby

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Flemming Christensen har skrevet kontrakt med norske Vard Haugesund, som han året ud skal træne.

Den tidligere AB- og Næstved-træner Flemming Christensen var sidste år på Færøerne, hvor han blev kåret til Årets Træner efter at have hentet sølvmedaljer med IF Fuglafjørdur.

Christensen valgte dog ikke at blive på Færøerne, men nu er et nyt trænerjob på plads. Efter et par dages betænknigstid, har danskeren skrevet kontrakt med Vard Haugesund, der spiller i den næstbedste række.

- Jeg har besluttet at takke ja til deres tilbud. Det er interessant sportsligt, så jeg tager afsted i morgen, og har så første træning tirsdag, inden vi spiller pokalkamp onsdag, siger Christensen til bold.dk.

- Sæsonmålet er at redde holdet i den næstbedste række, og jeg så en kamp i torsdags, hvor de mødte et midterhold, og det opgør var meget lige. Så det ligner en ganske spændende trup.

Christensen har haft tid til at kigge lidt nærmere på forholdene i klubben, og de tiltaler ham bestemt.

- Det er en fantastisk hyggeligt by, som dufter af fodbold. Der er et kæmpestort, flot stadion, som man deler med FK Haugesund, der spiller i den bedste række, siger Christensen.

- Træningsanlægget har både kunstgræsbane, naturgræsbane og overdækket kunstgræsbane. Det er kæmpestort og virkelig gode forhold.

Netop lokalrivalerne fra FK Haugesund venter på onsdag i den norske pokalturnering.

jesper@bold.dk

Se Southampton - Derby Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Jesper Helmin

1 kommentar

teleduffe 15:07          
Held og lykke, Flemming!

Jeg har selv boet i Haugesund i en kortere periode, og Vard er et fantastisk fedt hold, som har en lille, men meget aktiv og solid fanbase, der skaber en herlig stemning.
Der er lidt Brønshøj over det.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar