Luk

Fodbold mere fysisk i Jylland

| 2. Division | kommentarer

Infoboks

FC Hjørring har ophævet kontrakten med teknisk stærke Lars Michaelsen, der aldrig faldt til i den nordjyske klub.

Før denne sæson hentede FC Hjørring Lars Michaelsen i Fremad Amager. Den teknisk stærke midtbanespiller var udset til at glide direkte ind på nordjydernes hold, men springet fra sjællandsk til jysk fodbold var større end ventet:

- Det var et stort spring for mig, men jeg valgte at tage chancen. Det er så ikke gået helt som ventet. Jeg kan godt lide teknisk fodbold, mens det er langt mere fysisk præget her, siger Michaelsen til bold.dk.

FC Hjørrings sportschef Hans Møller nikker genkendende til Michaelsens vurdering:

- På Sjælland vil de nok gerne lave de lidt smartere ting, mens vi her går lidt mere til stålet. Vores spillere har jo spist rugbrød siden de var små, siger Møller med et grin til bold.dk.

Lars Michaelsen havde oprindeligt skrevet kontrakt med klubben frem til sommeren 2007, men efter gensidig aftale bliver den nu ophævet fra årsskiftet:

- Lars stopper heroppe med et smil på læben. Det er meget vigtigt for os at vi skilles som venner, der er ingen surhed forbundet med det. Det viste sig bare ikke at være Lars at spille her, lyder det fra Møller.

Den 21-årige spiller vil nu tage tilbage til Sjælland, hvor han håber at genoptage karrieren på 1. divisions-niveau:

- Jeg har jo tidligere spillet i 1. division for Fremad Amager og Brønshøj, så det håber jeg da at komme til igen, slutter Lars Michaelsen.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin
Lørdag 31. oktober
Fredag 30. oktober