LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Frederik Rønnow årets spiller i Horsens

| Superligaen Grundspil | 3 kommentarer
Frederik Rønnow årets spiller i Horsens
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (28/04)
bet365 2,75 3,40 2,50
NordicBet 2,75 3,50 2,50
Oddset 2,80 3,55 2,45
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Frederik Rønnow er blevet anerkendt for en fin sæson i AC Horsens, hvor han er blevet kåret som årets spiller.

AC Horsens rykkede i denne sæson ud af Superligaen, men der var spillemæssige lyspunkter. Et af dem var Frederik Rønnow, der stod en fin sæson.

Det er den 20-årige målmand blevet anerkendt for med kåringen som årets spiller.

- Lige nu betyder prisen ikke så meget for mig, for skuffelsen over nedrykningen sidder stadig dybt, men på et tidspunkt vil jeg kigge tilbage og være stolt, siger Rønnow ifølge klubbens hjemmeside.

- Det her er min første fulde sæson for AC Horsens, og det har været en sæson på godt og ondt. Jeg har haft nogle sindssyge oplevelser med Europa League, pokalfinalen og udtagelse til Ligalandsholdet, så der har været mange opture, men det var selvfølgelig et stort slag i nødden med nedrykningen.

- Bundstriden har taget hårdt på mig mentalt, for der har været meget pres på, men jeg har alligevel præsteret acceptabelt, og det kan jeg tage med mig fremadrettet. Jeg er ikke i tvivl om, at vi spillemæssigt og mentalt har lært en masse af denne sæson.

Frederik Rønnows navn stod også øverst på den seddel, afgående sportsdirektør Jesper Hansen afleverede, da han skulle give sit bud på årets spiller.

- Der er ingen tvivl om, at Frederik Rønnow er A-landsholdsspiller i svøb. Han er kun 20 år, og han er den målmand i dansk fodbold, der har det største potentiale. Han er allerede nu højt ranket på listen over de bedste målmænd i Superligaen, og man kan ikke sætte en finger på hans målmandstekniske færdigheder.

- Mentalt er han også meget stærk, og det viste han blandt andet ved at levere en pragtpræstation mod Sporting Lissabon i Europa League, siger Jesper Hansen.

20-årige Frederik Rønnow er noteret for 44 Superliga-kampe for AC Horsens. Han har kontrakt til 2017.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller
Tirsdag 23. april