LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Gaardsøe og Esbjerg ophæver

| Superligaen | 19 kommentarer
Gaardsøe og Esbjerg ophæver
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk
Oprykkerne Esbjerg og Thomas Gaardsøe er blevet enige om at gå hver til sit, et halvt år før parternes aftale ellers udløb.

Thomas Gaardsøe havde i 2009 held med at komme tilbage på fodboldbanen, efter at han ellers var blevet erklæret fodboldinvalid. Efter et ophold hos AaB skrev han en treårig aftale med Esbjerg, hvor han siden har været.

På det seneste har han dog ikke fået specielt meget spilletid, og derfor vælger parterne nu, et halvt år før tid, at ophæve samarbejdet.

- Der er ikke nogen bad feelings fra min side, ud over at jeg er træt af situationen med den manglende spilletid. Jeg føler, at jeg fortsat har noget at byde på som spiller, og derfor er jeg glad for nu at kunne afsøge mulighederne for at spille i en anden klub i et par sæsoner, siger Gaardsøe i en pressemeddelelse.

32-årige Thomas Gaardsøe har på længere sigt tænkt sig at gøre sig som træner, han starter således på A-trænerkursus til januar.

Stream SønderjyskE – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

19 kommentarer

Hölkynkölkyn 12:29          
Tror edb får svært ved at blive oppe, deres trup bliver mindre og mindre og tvivler på at de unge spillere kan holde hele vejen
QwEarS 12:35          
Tror EfB får svært ved at blive oppe, deres trup bliver mindre og mindre og tvivler på at de unge spillere kan holde hele vejen
Mon ikk det netop er derfor man vælger at ophæve hans kontrakt så man kan få en forstærkning ind, det er i hvert fald min tanke, derudover synes jeg heller ikke Gaardsøe har niveau til superliga
teleduffe 12:35          
Tror edb får svært ved at blive oppe, deres trup bliver mindre og mindre og tvivler på at de unge spillere kan holde hele vejen
Vi hedder EfB.

Tak for alt, Gaardsøe, man kan sige meget om dine præstationer på banen rent spillemæssigt, men du har altid gået forrest og tilført EfB noget vildskab og professionalisme, som klubben havde brug for.
Jeg vil altid tænke på den skammelige behandling, som du fik i forbindelse med voldsmanden Baba Collins´ overfald på dig, og de efterfølgende udokumenterede tilsvininger mod din person.

Held og lykke fremover - Jeg har med glædet båret "5 Gaardsøe" på min trøje i denne sæson.

Det her lugter i øvrigt af, at der bliver luft til at hente en ny midterforsvarer, da EfB også gerne vil af med Rauschenberg. Det bliver ikke det vilde, men kunne man få en Rasmus Thelander eller en Mads Justesen som backup for de samme penge, så vil det være fantastisk.
Bmt 12:36          
Uanset hvad man skulle synes om truppens størrelse, så er et hold uden Gaardsøe altså bedre stillet end et hold med Gaardsøe! For satan hvor har han været pivringe. Han er ALT for satsende i sit spil. Da vi fik ham glædede jeg mig til at få en spiller med erfaring, hvor placeringsevne og forudseenhed skulle være de største forcer, men det har vist sig at være hans svage punkter og sammenholdt det med hans utrolige mangel på fart har gjort ham alt for satsende! Jeg er SÅ glad for vi er sluppet af med ham. Jeg ser dog gerne, at der bliver forstærket på netop denne post. Hvis vi ku´ få Anders Østli, der lige er smuttet fra Sønderjyske, ser jeg det som en rigtig fin erstatning!
Piratfisk 12:38          
Tror nu godt du kan regne med at man kan få Thelander eller Justesen for Gaardsøe pengene. Medmindre du også tænker transfersum.

Ellers er det jo en ophævelse man kun kan sætte pris på. Han blev aldrig den rette afløser for Björck.

Edit: Østli ville være en GENIAL afløser. Godt tænkt.
teleduffe 12:46          
Enig med Østli!
Roel van Hemert fra FC Hjørring kunne også være spændende og for den sags skyld Pierre Kanstrup fra Brønshøj.
Der er masser af billige og gode midterforsvarer, det bliver meget sværere, hvis klubben vælger ikke at forlænge med Demba, at finde en god angriber... De hænger ikke på træerne, jeg ser kun en lejeaftale af Henrik Toft som en reel mulighed for EfB, hvis der skal hentes inden for egne grænser.
Bong 12:56          
Spændende om AaB tør satse på Gaardsøe igen. Der mangler i den grad bredde i forsvaret og han kunne nok passe fint ind. Thelander holder I jer fra, han skal til Aalborg :)
Lørdag 23. februar