LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Glad Arrieta har skrevet under

| NordicBet Liga | 13 kommentarer
Glad Arrieta har skrevet under
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AaB - Hobro
Superliga Nedrykning, Gruppe 2 (26/04)
bet365 1,75 4,00 4,20
NordicBet 1,79 3,90 4,35
Oddset 1,80 4,30 3,80

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Danilo Arrieta har afvist flere klubber og i stedet forlænget sin kontrakt med Hobro. Det er angriberen, der har sikret sig en frikøbsklausul, særdeles tilfreds med.

Som helt ung spillede han i Valencia, og senere fik han som 17-årig debut for AGF i SAS ligaen, men nu spiller 23-årige Danilo Arrieta i Hobro, der hentede ham i 2009, efter at angriberen havde haft et mislykket ophold i Vejle.

I sidste sæson bombede Arrieta med 28 kasser så Hobro op i 1. division, og i Danmarks næstbedste række har han fortsat målscoringen og står foreløbig noteret for otte træffere. Flere klubber har naturligvis været ude efter spilleren, hvis kontrakt oprindeligt udløb til sommer. Arrieta har dog netop forlænget sin aftale frem til 2013.

- Jeg har tænkt rigtig meget over, hvad der skulle ske, og jeg har rådført mig hos forskellige mennesker. Jeg har vendt det meget, og jeg er så glad for at være i Hobro, og de har givet mig et rigtig godt tilbud, så det blev mit valg, siger Arrieta til bold.dk.

- Samtidig er der blevet lavet en frikøbsklausul i min kontrakt, så hvis det rigtige tilbud kommer, kan jeg komme videre. Det er en perfekt løsning, og jeg er glad for at vide, at jeg skal fortsætte i Hobro.

- Jeg har stadig ambitioner om at komme videre, og det kan jeg forholde mig til, da der er et konkret beløb i kontrakten. Gør jeg det godt, så skal tilbuddene nok komme. Jeg har haft to kontrakter ud over den fra Hobro, som jeg kunne skrive under på. Men det var ikke det rigtige lige nu.

- Hobro har hjulpet mig i de år, hvor jeg ikke havde det ret godt, og nu ser jeg frem til at hjælpe dem videre, efter jeg har fået fodboldlysten igen og scorer mål. Jeg er glad for, at der er kommet styr på det, og klubben har også gjort meget for, at det skulle lykkedes, siger Arrieta, inden han afslutter:

- Jeg synes, jeg har fået et rigtig godt tilbud af Hobro. Jeg kunne have tjent mere andre steder, men jeg ser frem til at lave et rigtig godt stykke arbejde i Hobro. Jeg tror på klubbens projekt, og jeg er glad for min kontrakt. Egentlig tror jeg også, det er klubbens største i historien.

Arrieta og holdkammeraterne i Hobro er på ellevtepladsen i 1. division.

houlind@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

13 kommentarer

Daisy 13:26          
Hvor er det bare smukt!
Ramazan 13:30          
Det sku flot af Hobro, at de kan stadig holde på ham.
efbfreak 13:40          
Tyler.
Hvor er det da endelig os ligegyldigt!!!
Zapple 13:48          
Viste godt han har været rigtig glad for at spille i Hobro, og har givet ham spillelysten igen.. men troede virkelig ikke han overvejede og fortsætter i Hobro. Godt der er blevet banket lidt fornuft ind i den unge mand. Han er kun 23. Han har mange år endnu til at nå superligaen og udlandet igen.
quaz 14:06          
Viste godt han har været rigtig glad for at spille i Hobro, og har givet ham spillelysten igen.. men troede virkelig ikke han overvejede og fortsætter i Hobro. Godt der er blevet banket lidt fornuft ind i den unge mand. Han er kun 23. Han har mange år endnu til at nå superligaen og udlandet igen.
Det har han jo så ikke alligevel, han har måske ca. 10 år igen, hvis han bliver i Hobro kontrakten ud er han lige pludselig 25-26 år også har han måske kun 5-8 gode år i sig igen.. Tror du undervurderer hvor kort en reel fodboldkarriere egentlig er. Han ryger nok til superligaen, hvor han så når toppen af sin karriere som angriber i en midter/bundklub..
Martinero 14:06          
Det er simpelthen et smukt eksempel, i en ellers så forskruet fodboldverden.

Hatten af for Arrieta, og ikke mindst Hobro.

Synes det er så smukt, at han pointerer, at Hobro hjalp ham i en svær tid, og at han nu vil betale tilbage. Det er storhed.
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april