Luk

HB Køge skal spille i Herfølge

| NordicBet Liga | 7 kommentarer
HB Køge skal spille i Herfølge
Foto: HB Køge

Fusionsholdet HB Køge får hjemstavn i Herfølge. Det har klubben, der ser sagens lys i sommerpausen, i dag offentliggjort.

Køge gik konkurs tidligere på året, men klubbens amatørafdeling har valgt at lave en overbygning sammen med Herfølge. Da aftalen endelig faldt på plads så HB Køge dagens lys, og alt tyder nu på, at det nye hold får en flyvende start.

Herfølge er nemlig uhyre tæt på at sikre sig en plads i SAS Ligaen, og sker det, skal der igen spilles SAS Liga-bold i Herfølge. HB Køge har således netop offentliggjort, at klubbens førstehold får hjemme i Herfølge.

Reserveholdet skal, ligesom U19-holdet, spille i Køge, mens også U17-holdet skal spille i Herfølge. Førsteholdet træner om vinteren i Køge, mens man, når turneringen er i gang, træner i Herfølge.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

7 kommentarer

Køge siden 1975 20:06          
Ja ja, indtil Køge Park står klar...
Mr. Brøndby fan 20:16          
er der mange tilskuer pladser der?? :D har aldrig hørt om Køge Park nemlig :)
JytteRolf 20:52          
Hvor er nyheden i dette ? Det har været kendt længe. Der står i aftalen at HB Køge skal starte i Herfølge og når Køge Park er bygget, hvor Køge Stadion er nu, skal spille i Køge.
Noorcap 22:30          
Det er ingen nyhed.
GhettoG 02:16          
At ens kone venter barn er heller ikke nogen nyhed (forhåbentlig), for manden, 2 måneder inde i graviditeten, men det kan sagtens være en nyhed for andre...

Det jeg mener er, at det ikke er en nyhed for os, som kender til herfølge, og evt. læser på deres hjemmeside hb.dk eller lign. Men det er en nyhed for andre der ikke er inde i hvad der sker i HB Køge, og det er mange mennesker.

Så brug jeres finger kræfter på noget andet end at konstant skrive noget negativt :) Livet er for kort til disse holdninger.

GOD SOMMER!
JytteRolf 05:17          
@Ghetto,

Arh ... du får lige en retur! Det HAR været offentliggjort i andre medier for måneder siden, Bold.dk er blot lidt langsom her. Men, bevares, hvis du kun henter fodboldnyt her, så VIL det jo være en nyhed.

God sommer til dig også
Noorcap 16:51          
Hvor er det smukt sagt, JytteRolf!

Iøvrigt er jeg en af dem som "blot" er interesserede i HB Køge, følger dem ikke på deres officielle hjemmeside, så den holder altså heller ikke..
Lørdag 20. juli