LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Henrik Lehm ny AB-cheftræner

| NordicBet Liga | 8 kommentarer
Henrik Lehm ny AB-cheftræner
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Henrik Lehm er blevet ansat som ny cheftræner i 1. divisionsklubben AB, der i går fyrede Kasper Kurland på grund af manglende resultater.

I går valgte AB at fyre cheftræner Kasper Kurland, da de sportslige resultater ikke havde været tilfredsstillende. I dag har man så ansat Henrik Lehm som ny mand på bænken.

- Jeg har sagt ja til AB, da vision ”hjerne & hjerte” tiltaler mig. AB og jeg har samme spillestil - vi vil gerne spille fodbold. Vi vil gerne bruge egne spillere - talentarbejdet betyder meget for os og vi bygger vores spil op omkring teknisk fodbold. Vi har en positiv holdning til fodbold, siger Henrik Lehm til AB's hjemmeside.

51-årige Henrik Lehm har en fortid i 2. divisionsklubben Næsby, inden han i foråret tog over i FC Hjørring og sikrede klubben overlevelse i 1. division. Siden da har han været talentansvarlig i Næsby.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Morten Top

8 kommentarer

succeed 14:20          
Havde virkelig håbet på et gensyn med Johnny. Øv !!!!
FrancoBaresi 14:59          
Overværede kampen mellem AB - Lyngby. AB gjorde det faktisk meget godt og havde fortjent et point. Har ikke set andre kampe med AB men det virkede i hvertfald som om AB var på rette spor og derfor er jeg faktisk dybt overrrasket over den pludselige fyring.
rassko2 15:08          
Ærgeligt med fyringen af Kasper kurland. Syntes det var dejligt forfriskende, at ab turde gå med så ung og uprøvet en træner. Med Henrik Lehm, får de omvendt en yderst kvalificeret træner, som besider en stor fodboldhjerne og formår at få formidlet sit koncept ud. En gammel rutineret rotte i faget. Bliver spændene at følge holdets udvikling.
kepewe50 16:33          
"Bygge op med teknisk fodbold" - Og så har man divisionernes største bissi i anføren, hvordan hører det lige sammen ???????????????????
Nics 16:43          
Henrik Lem er helt sikkert en god mandskabsbehandler, jeg har dog aldrig hørt om hans.. tekniske evner i kampens hede.
poh 17:00          
kepewe50: Det er jo en skrøne, det der. Lykke får ikke flere gule kort end den gængse midtbane spiller. Og så har han i øvrigt en ganske glimrende teknik, hvilket blandt andet gør sig udslag i divisionens bedste, reneste og hårdeste tackling.

Velkommen til Lehm.
king tut 17:27          
Håber at Lehm kan skabe noget - Især noget med ikke at lukke mål ind når der kun resterer 15 minutter og vi fører eller det står lige
Lørdag 23. februar