LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Henrik Lehm stopper i Hjørring

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Henrik Lehm stopper i Hjørring

Infoboks

FC København - Vendsyssel
Superligaen Grundspil (25/02)
bet365 1,18 6,50 15,00
NordicBet 1,16 7,75 20,00
Oddset 1,16 7,50 19,00
Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement
Inden forårssæsonen overtog Henrik Lehm jobbet som cheftræner i FC Hjørring. Nu har han dog valgt stoppe som træner i klubben efter at have sikret overlevelse i 1. division.

Lige inden forårssæsonen gik i gang skiftede FC Hjørring ud på trænerposten. Ud gik Boye Habekost, og ind kom Henrik Lehm. Målet hed overlevelse i 1. division, og det lykkedes i den sidste kamp mod Blokhus.

Nu stopper Henrik Lehm dog i FC Hjørring, efter at mission overlevelse er blevet en realitet. Dermed skal klubben ud og finde en ny træner, inden den nye sæson sparkes i gang efter sommerferien.

- Vi er i FC Hjørring meget taknemmelige for at Henrik Lehm tog holdet i en for klubben svær periode og førte skibet sikkert i mål, skriver klubben i en pressemeddelelse.

- Det har hele tiden været meningen at Henrik skulle stoppe efter forårssæsonen, så der ligger intet dramatik i beslutningen, skriver man.

Henrik Lehm har blandt andet tidligere været træner i Næsby, ligesom han i tidligere blev sat i forbindelse med jobbet som sportsdirektør i OB. Et job Poul Hansen som bekendt besidder nu.

Stream Vendsyssel – AGF på Eurosport Player
Advertisement

Af Morten Top
Fredag 22. februar
Torsdag 21. februar