LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hjørring forstærker offensiven med englænder

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Hjørring forstærker offensiven med englænder
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Lyngby - Vendsyssel
Superligaen Playoff (30/05)
bet365 2,40 3,20 3,00

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

FC Hjørring knyttede i dag et nyt ansigt til truppen, da man er nået til enighed med islandske IK Akranes om en lejeaftale af Gary Martin. Aftalen gælder for efterårssæsonen.

FC Hjørring har i dag forstærket sig i offensiven, da man har tilknyttet engelske Gary Martin på en lejeaftale, der løber til og med efterårssæsonen. Martin kommer til Hjørring fra den islandske klub IK Akranes, og han betegnes som en pågående offensiv-spiller, der både kan spille på kanten og helt fremme i angrebet.

- Han er ikke noget fyrtårn, men det var vi heller ikke på udkig efter. Den islandske sæson nærmer sig så småt sin afslutning, så der er flere klubber, der ikke rigtig har mere at spille for. Vi har holdt lidt øje med ham og set ham i et par kampe, og vi har nu kunnet lave en fordelagtig lejeaftale med IK Akranes, fortæller sportschef Jacob Krüger over for bold.dk.

- Vi ville gerne have en offensiv spiller, som kan spille lidt forskellige positioner, og der tror og håber vi, at vi har fundet en fornuftig løsning. Han kan både begå sig som angriber, men i den seneste sæson har han spillet venstrekant, og samtidig har han scoret et hav af mål. Han har faktisk en ret voldsom scoringsstatistik i de to seneste sæsoner, lyder det fra sportschefen.

Hjørring har i aftalen fået indført en købsoption på spilleren, der er opvokset i Middlesbrough, og som man håbet at få i spil til søndagens kamp mod FC Fredericia.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jakob Dueholm
Søndag 26. maj