LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Hobro forlænger med Arrieta

| 2. Division | 7 kommentarer
Hobro forlænger med Arrieta
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,55 3,25 2,85
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Hobro har forlænget kontrakten med profilen Danilo Arrieta, der også vil repræsentere 2. divisionsklubben i næste sæson.

Det vakte genlyd i fodbold-Danmark, da Hobro i vinter indgik en aftale for foråret med Danilo Arrieta, der tidligere har været udråbt som et kæmpetalent. 22-årige Arrieta, der har en fortid i spanske Valencia, ville have gang i karrieren igen efter mislykkede ophold i AGF og Vejle og valgte derfor at søge lykken i 2. divisionsklubben.

Lykken har Arrieta så sandelig fundet. Med 11 kasser har han sin store andel i, at Hobro er ubesejret i 11 kampe, og nu har parterne så besluttet sig for at fortsætte samarbejdet.

- Vi har fået en aftale i hus. Han skal have kontrakten med i underskrevet stand, når han kommer til træning i dag. Det er en etårig aftale, vi har indgået med ham, så vi har ham også i næste sæson, siger Hobros formand, Bøje Larsen, til bold.dk.

Cheftræner Søren Kusk glæder sig over, at det er lykkedes at holde på Arrieta, der har udviklet sig til en sand målmaskine i Hobro.

- Vi havde meget spil i efteråret, men manglede den topscorertype, som Danilo har udviklet sig til at være for os. Han scorer på de løse chancer i øjeblikket, og det er en vigtig del af. Jeg sagde i starten, at han måske mere skulle være den, der spillede de andre fri, men han har udviklet sig til at være en decideret afslutter, siger Kusk, der tror, det er en fornuftig beslutning af Arrieta at blive i Hobro, selvom talentet måske rækker til mere.

- Der er ingen tvivl om, at han har talent til mere, men han har ikke råd til flere kiks. Det er vigtigt, at han får sin base i orden og sin mentale styrke på plads. Hvis han bare går videre efter dette forløb og får et knæk igen, så er han næsten færdig. Derfor er det vigtigt, at han tager nogle små skridt ad gangen og ikke falder i igen. Risikoen for, at han tager videre nu og ikke slår til er også til stede, og så har han ikke flere skud i bøssen, vurderer Kusk.

Hobro spiller sæsonens sidste kamp på søndag, hvor Brabrand tager imod.

houlind@bold.dk

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

7 kommentarer

Lokvenc 13:15          
Han tager da prisen som årets mest omtalte 2. divisionsspiller. Hvis han har ambitioner om at få karrieren i gang, skal han da ikke fjolle rundt i Hobro. Han har jo allerede bevist, at han for god til det, så tag da hellere et trin op til 1. div.
Acebone 15:07          
Arrieta skal såmænd nok tage skridtet op i første division - med Hobro!

Hvis Hobro kan holde spillet fra dette forår i en hel sæson, er en oprykning pludselig ikke usandsynlig. Der skal sgu ikke så meget mere til i 2. division. Svenne P og Arrieta sikrer glade dage i Hobro!

Tak, tak, tak, Danilo!
Pointinger 15:13          
haha, han har været i Valencia, og nu er han i 2. division !? stort fremskridt Danilo ! tillykke til dig :D
TLM84 15:22          
"haha, han har været i Valencia, og nu er han i 2. division !? stort fremskridt Danilo ! tillykke til dig :D"

Ja det har han, men ikke alle mennesker har det lige let med pres og forventninger.. Jeg synes det er fedt at han får opbygget noget i Hobro et år mere, og så kommer til en større klub.. Han er trods alt kun 22 år. Jeg håber på at han virkelig udvikler sig..

Og han har da opnået mere fodboldmæssigt end du nogensinde kommer til..
Acebone 15:48          
Ja, jeg synes sgu også, al den snak er ret latterlig. Der er jo hundredvis af spillere på storklubbernes ungdomshold, der ikke slår igennem på højeste plan og må tage skridtet ned. Arrieta er bare en af dem. Men jeg synes faktisk, det ser fint ud for Arrieta. Kuskens tropper er i gang med noget stort; jeg kan fornemme det.
JakobFC 15:48          
haha, han har været i Valencia, og nu er han i 2. division !? stort fremskridt Danilo ! tillykke til dig :D
Hvor har du været? :)

Utroligt at folk er så glade når det ikke går godt, men du holder vel nok kæft igen, hvis det viser sig at han ender med at få succes.

Jeg synes det er klogt af ham at blive i Hobro og tage det stille og roligt. Danilo har altid haft et kæmpe pres på sine skuldre og det er nogen bedre til at klare end andre. Hvis han får tingene til at køre for ham i Hobro over en længere periode, kan det være han kan overføre spilleglæden og lysten til et højere plan på et tidspunkt. Talentet er der i hvertfald.
strauss7 08:58          
Spiller de ikke lørdag den 13 ?!??!
Lørdag 23. marts