Luk

Hobro forlænger med anfører

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Hobro forlænger med anfører
Foto: Jens Stadsgaard / stadsgaard.com

Infoboks

Hobro - Silkeborg
Superligaen Grundspil (27/10)
bet365 1,90 3,60 3,80
NordicBet 1,94 3,70 3,75
Oddset 1,95 3,65 3,80

1. divisionsklubben Hobro har forlænget aftalen med anfører Rasmus Ingemann, der har bundet sig til den nordjyske klub med yderligere et år.

Livet i den danske 1. division er tæt i øjeblikket, hvor der er hård kamp om en billet til næste sæson. Et af de hold, der kæmper for at blive i rækken er Hobro, der netop har forlænget aftalen med anfører Rasmus Ingemaan.

- Jeg har skrevet under på en etårig aftale med Hobro. Jeg har været i klubben i mange år, og jeg har det rigtig godt her, så derfor har det hele tiden været meningen, at jeg skulle forlænge, og nu er det så kommet på plads, siger Ingemann til bold.dk.

- Ambitionen er at sikre en billet til 1. division i næste sæson, og det føler jeg vi er i stand til. Vi har et godt hold, og vi har gode muligheder for at nå vores mål, siger anføreren, der er kommet sig over sin skade, og melder sig klar til at deltage, når klubben starter op igen efter vinterpausen.

- Jeg er frisk nu, så der er ikke noget tilbage at mærke fra skaden. Jeg regner med at være med på fuld tryk, når vi begynder træningen igen, lyder det fra Hobros anfører.

Rasmus Ingemann har ikke spillet siden oktober, hvor han til træning rev en sene over i foden.


Af Ejder Akbal

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 21. oktober
Søndag 20. oktober