Luk

Hobro-træner skal til Tanzania

| NordicBet Liga | 2 kommentarer

Infoboks

Jakob Michelsen stopper som træner i 1. divisionsklubben Hobro, da han fremover skal være ungdomslandstræner i Tanzania.

Hobro sikrede sig en niendeplads i den netop overståede 1. division, en placering der til fulde levede op til klubbens ambitioner. En del af  æren tilfalder træner Jakob Michelsen, der også havde kontrakt med klubben i den kommende sæson, men her står han ikke i spidsen for nordjyderne.

Michelsen har således fået nyt job, han skal fremover være ungdomslandstræner i Tanzania.

- Jakob har fået et tilbud om at være U17-20 landstræner for Tanzania og skal desuden være assistent for Kim Poulsen for Tanzanias A-landshold. Det er en kæmpe chance for Jakob, og ikke en chance som Hobro IK vil stå i vejen for, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

-  Det er dog kommet ganske pludseligt, da Jakob først i fredags informerede klubben om sit tilbud. Vi har hele tiden været klar over, at Jakob er et stort trænertalent, der på sigt skulle videre til større udfordringer, men det er naturligvis kommet som lidt af en overraskelse, at det allerede skulle være nu, da vi jo havde en kontrakt for næste sæson også.

Michelsen nåede at være cheftræner i Hobro i halvandet år.


Af Jesper Helmin
Lørdag 22. januar