LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens forlænger med forsvarer

| Superligaen | 1 kommentar
Horsens forlænger med forsvarer
Foto: Allan Baden

Infoboks

AGF - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (28/04)
bet365 2,90 3,40 2,37
NordicBet 2,85 3,50 2,40
Oddset 2,80 3,55 2,45
Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens har forlænget aftalen med Nabil Aslam, så den løber frem til sommeren 2012. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Sidste sommer skiftede forsvarsspilleren Nabil Aslam fra Frem til AC Horsens, og her vil han også være at finde de kommende tre sæsoner. Klubben meddeler nemlig i dag, at parterne har forlænget samarbejdet, så det løber frem til sommeren 2012.

- Vi har været meget tilfredse med Nabil Aslam, der har gjort det godt for AC Horsens, men vi er også overbeviste om, at han kan udvikle sig yderligere. Han fik relativt hurtigt chancen i SAS Ligaen og viste sit store potentiale, men der har været hård konkurrence om pladserne i midterforsvaret. Der er dog ingen tvivl om, at han har kvaliteterne til at spille fast, fortæller sportsdirektør Jesper Hansen.

Nabil Aslam fik ret hurtigt sin debut for Horsens, og han havde ikke ventet, at han kom til at spille SAS Lig så hurtigt,.

- Jeg havde ikke forventet at få spilletid i starten, men det fik jeg ret hurtigt, hvorefter det blev til knap så meget spilletid i efteråret. Det har jeg fuld forståelse for, når man tænker på holdets situation, men nu er jeg klar til at tage kampen op med Andreas Augustsson og Morten Rasmussen om de to pladser i midterforsvaret. Jeg vil arbejde stenhårdt til træning og levere varen i kampene, siger Nabil Aslam.

24-årige Nabil Aslams oprindelige aftale med Horsens løb frem til 2010.

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jakob Horn

1 kommentar

h1rik 10:51          
Det er sådan instillingen skal være. Kom så Nabil.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april