LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens og Kryger forlænger samarbejdet

| Superligaen | 7 kommentarer
Horsens og Kryger forlænger samarbejdet
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

AC Horsens har forlænget den eksisterende aftale med Lasse Kryger, så der nu er papir på samarbejdet frem til sommeren 2014.

30-årige Lasse Kryger har siden sommeren 2010 huseret i AC Horsens, men hans nuværende aftale stod til udløb efter denne sæson. Nu har parterne sat sig ned og snakket om tingene, og man er blevet enige om en ny kontrakt. Den løber til sommeren 2014.

- Lasse Kryger er en professionel fyr og en god fodboldspiller med spidskompetencer, der kan afgøre fodboldkampe. Han kan benyttes på flere forskellige positioner, er fysisk stærk og hans hovedspil er et godt våben for os, siger træner Johnny Mølby i en pressemeddelelse.

- Efter skiftet fra FC Fredericia faldt Lasse Kryger hurtigt ind i den måde, vi spiller fodbold på, og han passer generelt godt til den kultur, vi har i AC Horsens. Han arbejder altid stenhårdt og løber mange meter i løbet af kampene, og han har nogle andre kvaliteter end vores øvrige kantspillere. Det var vigtigt for os at bevare de kvaliteter i truppen, og derfor er vi glade for, at kontraktforlængelsen faldt på plads, supplerer sportsdirektør Jesper Hansen.

Lasse Kryger var aldrig i tvivl om, at han skulle skrive under på kontraktforlængelsen.

- Det var hele tiden min førsteprioritet at forlænge med AC Horsens, for jeg er rigtig glad for at være her og er en del af en god trup, så det var ikke svært for mig at skrive under. Jeg har et godt forhold til holdkammeraterne og vil gerne bidrage med endnu mere, end jeg har gjort hidtil. Jeg har ikke haft et ønske om at søge andre steder hen, for jeg har det i bund og grund skidegodt i AC Horsens, lyder det fra Lasse Kryger.

Lasse Kryger har spillet 20 kampe i denne sæson, heraf de 12 fra start.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

7 kommentarer

lindballe-01 11:34          
god nyhed, han har nu gjort det udmærket for os, og fortjent forlængelse
To Madeira 12:49          
Lasse Kryger er om nogen en mand, der har fået det maksimale ud af hans fodboldtalent. Vildt, at en mand, med hans fodbold-kvaliteter, har spillet så mange fodboldkampe - men respekt for det...
Ikke 14:53          
....med spidskompetencer, der kan afgøre fodboldkampe
Der bliver rigtig meget brug for de spidskompetencer de sidste 7-8 kampe....især hvis de kan afgøre kampene til vores fordel.

Personligt tror jeg på overlevelse i superligaen....vil endda gå så langt som til at sige, at der kommer 3 point på kontoen allerede i week-enden mod mestrene...
Red Baron 16:38          
Det mener jeg til gengæld IKKE ;)

Hvis pølsemændene skulle redde sig, skulle der jo findes to hold, der er ringere. Hvilke? (jvf Stig Tøfting)

On topic: Lidt af et ´navn´ de fik hentet sig der, hva! :D
piben 17:25          
Lasse Kryger laver et stykke solidt arbejde og er en vigtig brik i AC-truppen. Godt med en aftale for et år mere med ham.

Lidt af et "navn" de fik hentet sig der, hva! :D

Den forstår jeg ikke lige. Hvad mener du, Baron?
raul_madrid 17:59          
Den forstår jeg ikke lige. Hvad mener du, Baron?
Der er ikke nogen, der forstår det fjols :-D
Red Baron 18:02          
Jeg mener: Der fik de nok fat i en stjernespiller af de sjældne ;)
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj