LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens skriver med lovende talent

| Superligaen | 1 kommentar
Horsens skriver med lovende talent

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,19 3,45 3,30
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens har skrevet en kontrakt på halvandet år med offensivspilleren Troels Kløve Hallstrøm, der er en af klubbens egne lovende talenter.

18-årige Troels Kløve Hallstrøm ved, hvor han skal spille det næste halvandet år. Han har således skrevet kontrakt med AC Horsens, hvor han en enkelt gang om ugen skal træne med SAS Liga-klubben, men ellers være tilknyttet klubbens U19-hold. Hallstrøm er en af klubbens egne talenter, og U19-træner Lars Alrø er imponeret over offensivspilleren.

- Troels Kløve Hallstrøm er en fantastisk angrebsspiller og den fødte kantspiller. Jeg har været træner i 15 år, men jeg har aldrig set en spiller, der er så hurtig med bolden, som han er. Men der er selvfølgelig plads til forbedringer og han skal arbejde på at blive bedre defensivt, ligesom han skal hæve sit bundniveau, siger Lars Alrø til klubbens hjemmeside.

Troels Kløve Hallstrøm fik første gang græs under støvlerne i Hatting/Torsted, men skiftede for seks år siden til AC Horsens.

- Fodbold er det jeg gerne vil og jeg vil se, hvor langt jeg kan drive det. Min store drøm er at blive professionel fodboldspiller og forhåbentlig kan jeg gøre det så godt, at kontrakten bliver forlænget om halvandet år, siger AC Horsens’ nybagte kontraktspiller.


Med den nye aftale kan Hallstrøm nu se frem til syv ugentlige træningspas.

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

1 kommentar

Mr. Deer 16:35          
Han er for vild!!
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts