LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Horsens-spiller vil væk

| NordicBet Liga | 6 kommentarer
Horsens-spiller vil væk
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,17 3,45 3,35
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens' Nabil Aslam vil væk fra klubben, da han ikke skal regne med at komme til at spille meget i den kommende sæson.

Trods to og et halvt år tilbage af sin aftale med AC Horsens kan stopperen Nabil Aslam være på vej væk. Han har således ført dialog med klubben om at finde sig en ny klub.

- Jeg kan ikke forvente at spille, når jeg har talt med klubben om muligheden for at prøve noget nyt. Træneren bestemmer, og han foretrækker at spille med Morten Rasmussen og Steffen Kielstrup i midterforsvaret, siger Aslam til Horsens Folkeblad.

28-årige Aslam fortæller desuden, at han føler sig groet fast i klubben, som han kom til fra Frem i 2008.

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

6 kommentarer

medo 18:17          
Nabil er en solid forsvarsklippe, kunne godt se ham i Sønderjyske
lindballe-01 19:31          
Så solid er han nu heller ikke, han har nu kostet os en del mål i sidste sæson, med sin til tider pasive rolle i forsvaret.Hvis han skal have lov til at gå, så skal det ikke være gratis, ligesom andre spillere der har fåed ophævet deres kontrakt i AC. Han har trodsalt 2½ af sin kontrakt endnu, og der er trodsalt ham selv der har skrevet undder. Tag 3-400,000 for ham. lidt i kassen er bedre end ingen
hbtk 21:20          
Hvis han vil retur til København vil HIF være en mulighed såfremt han vil spille i 1. division. HIF kunne godt bruge en stærk forsvarsspiller mere.
2765 21:58          
Hvis han får lov at gå gratis mangler vi en rutineret midterforsvarer i Brønshøj, så kan han spille med Jesper Fleckner der også kommer fra Frem hvor Nabil oprindelig også kommer fra.
Gud_Larsen 22:05          
Nu har ledelsen i Horsens meldt ud, at man ønskede at forstærke bagkæden med endnu en midterforsvarer... Siden da har vi solgt AJA, og hvis vi også slipper Nabil, så synes jeg måske det går lidt den forkerte vej, vi har jo også mistet Agesen... Os Spellman...

Ryk nu Kielstrup op på midten, lad Nabil få forsvaret, og i tilfælde af skader kan man rykke Kielstrup ned... Vi er snart nede på 2 CB og 1 back til at dække hele forsvaret!! Det er bare ikke lige så godt, når man er nødt til at trække diverse midtbanespillere ned til at dække af, og tør da slet ikke tænke på hvis vi får en skade eller 2!!
Bruun 22:07          
Gud Larsen

Helt enig
Torsdag 21. marts