Luk

Hvidovre snupper Helsingør-bomber

| Danmark | 10 kommentarer

Infoboks

Det blev vestegnsklubben Hvidovre der løb med FC Helsingørs ombejlede målsluger Jonathan Nielsen. Angriberen har fået en toårig aftale hos oprykkerne fra 2. division Øst.

FC Helsingør lå længe til at snuppe oprykningspladsen fra 2. division Øst, men mod slutningen af sæsonen blev man overhalet af Hvidovre, som dermed er at finde i 1. division efter sommerferien. Det var dog ikke det eneste Hvidovre stjal fra Helsingør. Her til aften har oprykkerne nemlig skrevet en toårig kontrakt med Helsingørs topscorer Jonathan Nielsen.

- Valget blev Hvidovre, fordi klubben er meget interessant. HIF spiller fodbold, som jeg også gerne vil spille fodbold, og så er truppen meget spændende, siger angriberen til Lokalavisen Hvidovre, og fortsætter:

- Fanskaren er også noget helt specielt, og selv som modstander får man kuldegysninger, når man hører dem. Det kilder allerede i maven af forventning for at gå på banen og glæde dem.

Hvidovres sportschef, Peter Lassen, havde ligeledes en stor fortjeneste i at valget faldt på de røde fra vestegnen.

- Jeg vil så også lige sige, at Peter Lassen har en stor fortjeneste i, at HIF blev mit valg. Han har gjort, at det ikke blev verdens mest vanskelig beslutning, jeg skulle tage. Jeg siger pænt farvel til Helsingør, som altid vil betyde meget for mig, men ser også frem til, at spille et niveau højere. Man skal også træffe nogle valg her i livet, og det her er også taget, fordi jeg vil videre i min udvikling.

Sportschefen selv er også begejstret over fangsten af den unge bomber.

- Jonathan Nielsen har vist, hvad han kan. Han kan blive rigtig god for os, fordi hans kompetencer er så udviklede, selvom han er så forholdsvis ung. Han er født med et målinstinkt, som i denne sæson har betydet 22 mål. Det gør man ikke bare. Kan vi udvikle ham yderligere, får vi en meget farlig offensiv. Han var vores første prioritet, og vi har fulgt ham tæt, så derfor er vi også glade for, at alt nu er på plads, lyder det fra den tidligere Superliga-bomber.

Dermed er Hvidovre nu yderligere rustet til livet i landets næstbedste række.


Af Michael Kellberg

10 kommentarer

Babel 20:26          
Hold kæft en offensiv Hvidovre får i Jonas Hebo,Ole Dau,Christian Jacobsen,Jacob Ingvarsen samt Jonathan Nielsen.de 5 spillere fik lavet hele 72 mål tilsammen i 2.division.fandeme godt gået Hvidovre...
pokalen 20:37          
Haha, fantastisk med de AaB-fans der troede de havde fundet den nye Messi.
Hvidovre er meget passende for hans niveau.
Punter. 20:50          
Fanskaren er også noget helt specielt, og selv som modstander får man kuldegysninger, når man hører dem.
Selv i 2. division havde Hvidovre til tider flere tilskuer end Silkeborg, Horsens og SønderjyskE havde.

Flot når man ligger to rækker under.
JLS 21:10          
Nok ikke meget spænding der kommer i 2 div øst i næste sæson.. Med Hvidovre som oprykker.. Og ingen nedrykker fra 1 division.. Og Helsingør er vel efterhånden rippet for bærende kræfter.. Rishøj som 3´er over i Vest-kredsen, og ligeså nr 5 HIK.. Ja så kan man vel efterhånden allerede nu ønske Næstved tillykke med oprykningen i næste sæson..
drikstofte 22:22          
@ JLS
Tror bestemt også Næstved vinder 2. div øst den kommende sæson. Men Helsingør vil vel være med i topkampen - de vil jo gerne i 1. division.

Roskilde skal nok til at få hentet lidt til truppen. De var jo ikke særlig impoenerende i den daværende sæson.

8´erne har mistet 2 stamspillere og har "ikke" råd til rykke op. Frem vil vel gerne i 1. division. Samme med Fremad Amager.

Så lad os se om det endnu et stærkt bundniveau eller stærkt topniveau vi vil se om 1½ måneds tid :)
JLS 23:24          
drikstofte@

Tjooo, du kan da godt ha´ ret.. Men med hele top 5 fra sidste sæson væk - altså ud over Næstved selv (4).. Helsingør dog forståes i forhold til den åreladning de tilsyneladende er ude for.. Ja så ser jeg ikke hvem der overhovedet kan byde Næstved op til dans i den kommende sæson.. :o)

Og vil Helsingør så gerne i 1 division, så var det da netop nu man skulle holde på sine profiler.. Med 4 oprykkere, og ingen nedrykkere.. Tilmed det meste af top 5 væk - ihvertfald reelt de 3.. Så har det vel igrunden aldrig været "lettere", at rykke op fra Øst-kredsen end i den kommende sæson - Altså for de såkaldte tophold.. :o)
drikstofte 23:30          
@ JLS
Giver dig helt ret. Så jeg spår også Næstved til vinder :)

Helsingør som du nævner har mistet 2 topscorer :) så enten finde den nye Messi eller.... :)
Lørdag 22. januar