Luk

Iniesta: Tænker ikke på Tahiti-tæv

| Confederations Cup | 16 kommentarer

Infoboks

Andres Iniesta tænker ikke på, at Spanien kan ende med at vinde stort over Tahiti. Han vil vise modstanderen respekt ved at spille så godt, han kan.

Spanien er kæmpestore favoritter til at vinde i aften imod Tahiti ved Confederations Cup. Men Andres Iniesta sigter ikke efter en storsejr mod verdens nummer 138.

- Den største respekt, man kan vise sin modstander, er at spille så godt, som man kan og ikke slappe af. Vi tænker ikke på at tæve Tahiti. Vi vil forsøge at vinde kampen og komme tættere på avancement, siger Andres Iniesta ifølge Football Espana.

Tahiti åbnede Confederations Cup med et 6-1-nederlag mod Nigeria. Spanien vandt 2-1 over Uruguay i første kamp.


Af Morten Top

16 kommentarer

skydefinten 11:10          
Hvad giver Tahiti på oddset?
Jeg tror sgu Torres scorer i dag. Måske endda også Villa!

Sikke et sløjt "B-hold":)
Possible line-up ESP (vs TAH): Valdes - Azpilicueta Albiol Ramos Monreal - Cazorla JaviMartinez Silva - Mata Torres Villa
Inter Vejle 11:13          
Uha det bliver svært for Tahiti. De gjorde det egentlig ok mod Nigeria så længe der var luft i lungerne. I perioder var de faktisk bedre, men lavede så også for mange dumme personlige fejl. Jeg tror dog de kom til at se gode ud, fordi Nigeria var megasløje. Sympatisk bekendtskab var de dog Tahiti. Jeg håber Spanien lader dem slippe med tenniscifre men det kan meget vel blive tocifret i den kamp. Tahitis Vahirua var dog faktisk rigtig god men han har også vundet mesterskabet i Frankrig.
frederikv11 11:16          
7-1 til Spanien, og med hattrick af Torres!
phobo12 11:17          
Med andre ord vil man vise Tahiti den største respekt ved at give dem århundredets nederlag. Jeg er spændt på at se begejstring over Initiesta og co´s fornemme takt og tone
Punter. 11:18          
Vi vil forsøge at vinde kampen
Held og lykke så. hehe
UpTheGunners86. 11:25          
Hvis man spiller på Tahitisejr er tipico i hvert fald ikke at foretrække. Hos dem giver den 40 gange igen, mens den hos Unibet giver 300 gange igen.
Villafan 11:26          
Syntes bare ikke at det ligger til Spanien at ydmyge en modstander, som alle ved Spanien er totalt overlegne.

De taler jo altid meget om respekt i Spanien. Hvis Spanien giver den gas vinder de jo 14-15 mål eller mere.

Nigeria gik sejren hjem med 6-1. De løb jo næsten ikke men gik rundt på banen.
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober