LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Intet skifte for Boysen i denne omgang

| International | 7 kommentarer
Intet skifte for Boysen i denne omgang
ABs stortalent David Boysen har været til prøvetræning i Celtic. Her gjorde han det ganske glimrende, men et skifte bliver dog ikke aktuelt i dette transfervindue.

ABs unge angriber David Boysen har afsluttet sin prøvetræning i Celtic. Den skotske storklub ønskede at se danskeren an med henblik på en mulig transfer allerede i dette vindue, men det 18-årige stortalent forlader ikke Gladsaxe Stadion i denne omgang, selvom han efterlod et solidt indtryk i Skotland.

- Det gik godt, og han fik scoret i en træningskamp efter fem minutter. De var meget tilfredse med ham. På grund af vinterpausen i dansk fodbold er David dog ikke helt i topform, og derfor bliver der ikke nogen aftale i dette transfervindue, siger Boysens agent, Allan Nielsen fra Scandic Managers, til bold.dk.

Agenten fortæller, at et Celtic-skifte for Boysen i stedet kan blive en realitet til sommer.
 
- Det kan det meget vel. De ønsker at se ham i topform og vil fortsat følge ham, lyder det fra Allan Nielsen.

David Boysen, der står noteret for 37 U-landskampe, har kontrakt med AB frem til sommeren 2011.

houlind@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind

7 kommentarer

MKBH 12:00          
Boysen vil have bedst af at blive i AB i noget tid endnu. Han skal prøve at komme op på det niveau han viste, da han slog igennem i AB. Iøvrigt er han ikke en spiller som skal nøjes med at skifte til en tilfældig klub, hvor hans store talent bliver spildt på et reservehold som spiller kamp 1 gang om måneden! Gør som Jacob Poulsen og sæt det sportslige før dollartegnene i øjnene.
Mobiljunkie 12:21          
Ja han er jo heller ikke fast mand i AB. Måske fordi trænerens søn skal på holdet :)
The Footballfreak 14:20          
GREAT NEWS
ChristianH. 14:33          
Er her nogle akademikere der kan beskrive hans spillestil og udviklingspotentiale?
MKBH 14:48          
David Boysen er et af de største talenter i dansk fodbold. Det ville dog være rigtigt dårligt for hans udvikling at komme til Celtic på nuværende tidspunkt. Han er en meget intelligent spiller, som kan spille både en offensiv midtbane, men bedst på en angriberposition. Boysen er rigtig målfarlig og kan med den rette træning udvikle sig til en spiller med landsholdspotentiale. Han bør blive i AB 1 eller 2 sæsoner yderligere og er han god nok, skal han nok komme til udenlandsk klub for en stor overgangssum.
Brambati 15:20          
He´s a hype, that´s about it.
UP!TheGunners 22:09          
.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april