Luk

Italiensk bud efter sydfynsk talent

| International | 1 kommentar

Infoboks

Modena - Perugia
Serie C Gruppe B (01/11)
Oddset 2,50 3,05 2,65
bet365 2,45 3,00 2,70

FC Svendborgs 17-årige dribler Armin Sarvan, der netop er rykket op på klubbens U19-divisionshold, er blevet tilbudt prøvetræning i italienske Modena.

Tidigere på året var FC Svendborgs talentfulde midtbanespiller Armin Sarvan til prøvetræning i franske Caen. Det førte ikke mere med sig, men de udenlandske klubber har ikke glemt den Sarvan, der har bosniske rødder.

Denne gang er det dog ikke Caen men italienske Modena, der huserer i Serie B, som har inviteret 17-årige Sarvan på besøg.

- Jeg ved at han blev kontaktet af Modena i går. De vil gerne have ham til prøvetræning i den kommende uge, men han har endnu ikke helt besluttet sig for, om han vil tage derned. Vi er jo rimelig tæt på turneringsstarten, så det hele skal passe sammen, siger Svendborgs U19-træner Carsten Mikkelsen til bold.dk.

Mikkelsen har til denne sæson fået Sarvan op i truppen på sit U19-divisionshold, og her ser det ud til, at Sarvan, der kun lige har rundet de 17 år, bliver fast mand.

- Han har spillet fra start i de seneste træningskampe, og han indgår i truppen omkring holdet. Han er en rigtig spændende spiller, som er driblestærk og meget dygtig med bolden, forklarer Mikkelsen.

Sarvan er også i søgelyset hos DBU, der angiveligt undersøger mulighederne for at få Sarvan til at spille på de danske U-landshold.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin
Onsdag 28. oktober
Tirsdag 27. oktober