LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Jesper Bøge får halvandet år i Hobro

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Jesper Bøge får halvandet år i Hobro
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

Randers FC - Hobro
Superligaen Pulje 2 (19/04)
bet365 1,66 3,75 5,25
NordicBet 1,74 3,75 4,85
Oddset 1,72 3,70 5,00
Stream Randers FC – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Hobro har indgået en aftale med den tidligere FC Midtjylland-spiller Jesper Bøge. Han får en aftale i 1. divisionsklubben, der løber det næste halvandet år.

Hobro ligger i den nedre del af 1. division, men hen over vinteren har man puslet på at få truppen på plads til foråret. Nu er en brik faldet på plads, idet man har skrevet kontrakt med Jesper Bøge. Den 23-årige spiller får en kontrakt, der gælder halvandet år.

Bøge er udset som afløser for Kristoffer Pallesen, der er skadet nu og til sommer skifter til Viborg.

- Vi har allerede nu tilknyttet Jesper Bøge, som vi har fulgt i længere tid. Vi forsøgte rent faktisk at leje ham i sommeren 2011, da han spillede i FC Midtjylland, og har siden holdt et vågent øje med ham, siger sportschef Jens Hammer Sørensen i en pressemeddelelse.

- Jesper har fået sin fodboldopdragelse på akademiet i Midtjylland, og det borger ganske enkelt for kvalitet. Han passer rigtig godt ind i måden, hvorpå vi forsøger at spille fodbold i Hobro IK. Han er hurtig, han er udholdende, og så har han en rigtig god og rolig højrefod. Han er vant til at arbejde hårdt for tingene og han har en stålsat vilje til at blive endnu bedre.

- Han har ydermere den fordel, at han kan spille mange forskellige pladser. For en klub som vores med en relativ begrænset økonomisk formåen er det en klar fordel at tilknytte spillere, der kan dække flere pladser. Jesper kan spille højre kant, højre back og sågar på den centrale plads i forsvaret, lyder skudsmålet fra sportschefen.

Hobro overvintrer lige over stregen i 1. division og indleder foråret med en kamp hjemme mod HB Køge 28. marts.

Stream Randers FC – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 19. april
Torsdag 18. april