Luk

Julio Cesar udgik i brasiliansk sejr

| International | 24 kommentarer

Infoboks

Zimbabwe - Brasilien 0-3
Venskabskamp
41' 0-1 Michel Bastos
44' 0-2 Robinho
57' 0-3 Elano

Brasilien slog Zimbabwe 3-0 uden at imponere synderligt spillemæssigt. Keeper Julio Cesar udgik med rygsmerter.

HB Køges Quincy Antipas var med i startopstillingen, da Zimbabwe i eftermiddag forsøgte at bide skeer med mægtige Brasilien i en testkamp forud for VM. Og Antipas og holdkammeraterne havde flere gange i første halvleg samba-drengene på hælene.

Tre-fire store tilbud havde afrikanerne uden at få puttet bolden i kassen, og så slog Dungas taktisk disciplinerede Brasilien til. Efter 42 minutter hamrede Lyon-spiller Michel Bastos nemlig sit første landskampsmål i kassen på et direkte frispark, og kort efter øgede Robinho, da han slap alene igennem efter en pasning over forsvaret.

Foran 2-0 og uden at have imponeret viste Brasilien i starten af anden halvleg dog, at der forsat er lækker og seværdig fodbold i holdet. Efter et par flotte og hurtige kombinationer slap Dani Alves igennem, og han spillede uselvisk på tværs, hvor Elano dukkede op og scorede til slutresultatet 3-0.

Dunga havde valgt noget nær stærkeste opstilling til kampen, men måtte undervejs se Inter-keeper Julio Cesar forlade banen med en rygsmerter, og det der gav i stedet plads til Tottenhams Gomes, der ellers af mange regnes som tredjevalg efter Roma-keeper Doni.


Af Mikael Blond
Fredag 22. oktober