LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Juve gafler svensk teenager

| International | 11 kommentarer
Juve gafler svensk teenager

Infoboks

Juventus - Fiorentina
Serie A (20/04)
bet365 1,40 4,50 9,00
NordicBet 1,43 4,30 8,75
Oddset 1,42 4,20 8,20
Den 18-årige svensker Albin Ekdal skifter fra Brommapojkarna til den italienske storklub Juventus. Teenageren har sat sin signatur en fireårig kontrakt.

Lidt over fem millioner kroner har Juventus måtte betale for den 18-årige svensker Albin Ekdal, der skifter fra Brommapojkarna i Sveriges næstbedste fodboldrække, Superettan. Ekdal, der er noteret for to kampe på det svenske U19-landshold, er stolt over at have underskrevet en kontrakt, der binder ham til Juventus de næste fire år.

- Jeg er meget glad og stolt over at få muligheden for at bære Juventus´ trøje, siger Ekdal til italienernes hjemmeside.

Bronzevinderne er naturligvis også glade for at have sikret sig svenskerens signatur.

- Albin er en ung og meget lovende fodboldspiller. I Juventus har vi et projekt, hvor vi gerne vil investere i unge spillere, og det projekt er Albin en del af. Han vil med stor sandsynlighed blive en vigtig spiller, som kan være med til at tegne Juventus i fremtiden, siger, siger klubdirektør Alessio Secco.

Albin Ekdal huserer på den offensive midtbane.


Af Søren Houlind

11 kommentarer

ingen ting 21:33          
jeg er ligeglad
makaroni-tonny 21:36          
Det er jeg ikke. Hold da op hvor har svenskerne mange unge talenter rundt omkring i Europa. Danmark halter langt bagefter. Svenskerne har fremtidens hold.
Hr. Undertegnede 21:40          
@ Ingen Ting ..

Så lad være med at læs artiklen, eller for den sags skyld kommentere den ..
Robin. 21:55          
Hvad går der lige galt for klubnavnet!
FCNordsjælland 22:30          
Skide svenskere, bare vi havde sådan nogle talenter.. Det ville være dejligt.
ramos-boy 23:08          
FCNordsjælland:

Ja og bare jeg var millioner, det ville også være skide dejligt8D
ribas 23:21          
Jeg er 100 % enig med makaroni-tonny ..

Danmark halter godt nok langt bagud i forhold til sverige.. de udvikler rigtig mange talenter og er rigtig gode til det.

Har nogen gange haft en diskusion med mine venner om hvilket landshold der er bedst Danmark eller Sverige og må bare konkludere at sverige har et rigtig godt hold med masser af stjerner. Vi sidder her og håber på Bendtner bliver til noget for han er den eneste med en smule talent der kan blive en "middelmådig angriber" vi kan jo snart ikke stille med et landshold hvor alle spillere spiller på deres hold i de bedste ligaer. Landsholdet er jo bare Årets hold i Sas-ligaen efterhånden. Jeg siger ikke at vi ikke har mange talenter rundt omkring - men jeg tror bare at det er nødvendigt at der bliver gjort noget ellers ender vi med at blive en lilleput nation der godt kan skyde en hvid pil efter slutrunderne.
Fredag 19. april
Torsdag 18. april