Luk

Juventus på rette spor i Serie B

| Serie B | kommentarer

Infoboks

Genoa - Catanzaro
Coppa Italia (28/10)
Oddset 1,23 6,30 11,50
bet365 1,22 5,75 11,00

Juventus har sat kursen mod en hurtig tilbagevenden til Serie A. Lørdag blev det til en sikker 4-0-sejr over Modena hjemme på Delle Alpi.

Juventus sænkede hjemme et andet tidligere Serie A-hold Modena med hele 4-0 og ser ud til igen at have fundet formen, der skal bringe Den Gamle Dame tilbage til toppen af italiensk fodbold. To mål af David Trezeguet og en enkelt af Alessandro del Piero blev det til, før Pavel Nedved kunne snøre sækken med scoringen til 4-0 efter fem kvarters spil.

På trods af Juventus’ tredje sejr i træk ligger klubben stadig på en sidsteplads i Serie B, da klubben startede med 17 minuspoint som følge af den italienske Calciopoli-skandale i sommers. Juve har nu minus syv point og fjorten point op til oprykningspladserne.

Napoli skuffede igen ved kun at spille 1-1 med Triestina. Skal den tidligere storklub tilbage til hvor det er sjovest at spille fodbold, så må Maradonas tidligere klub til at få andre boller på suppen. I de seneste tre kampe er det blevet til to uafgjorte og et nederlag, for klubben der før sæsonen satte målet at spille sig i Serie A med tilskuervenlig og offensiv fodbold.

Genoa slog hjemme Piacenza med 2-0. Martins Adailton blev dobbelt målscorer.

Andre resultater:
Frosinone - Spezia 2-2
Cesena - Pescara 3-3
Bari - Vicenza 0-0
Albinoleffe - Arezzo 0-0
Verona - Brescia 0-1
Mantova - Crotone 3-0


Af Jacob Visti Clausen
Onsdag 28. oktober
Tirsdag 27. oktober