LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Juventus skal teste nordjysk talent

| Superligaen | 9 kommentarer
Juventus skal teste nordjysk talent

Infoboks

AaB - Hobro
Superligaen Pulje 2 (26/04)
bet365 1,75 4,00 4,20
NordicBet 1,83 3,95 4,05
Oddset 1,80 4,30 3,80

Se Tottenham - Brighton

Stream live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement
AaB’s U-18 landsholdsspiller Jacob Barrett Laursen skal i den kommende uge til prøvetræning i den italienske storklub Juventus.

Det er de flestes drengedrøm at blive tilbud en prøvetræning i en storklub. Drømmen er nu blevet til virkelighed for AaB’s unge Jacob Barrett Laursen. Han skal nemlig til prøvetræning i italienske Juventus. Ifølge sportsdirektør i den nordjyske klub, Lynge Jakobsen, har italienerne haft et godt øje til danskeren et stykke tid.

- Juventus har fulgt Jacob gennem længere tid, og nu er han i første omgang blevet inviteret til Italien, hvor han i næste uge vil opholde sig sammen med vores talentkoordinator Jacob Larsen, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, udtaler Jakobsen til klubbens hjemmeside.

I Juventus findes allerede danskeren Frederik Sørensen.

Se Tottenham - Brighton Stream live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Lasse Munkholm

9 kommentarer

Nepech 13:43          
I artiklen kunne man i det mindste nævne hvilken position han spiller. Transfermarkt siger han er forsvarsspiller ("desværre" endnu et forsvars talent fristet man næsten til at skrive).

Hvis du magisk læser den her post og tænker "jamen det står jo hvilken plads han spiller" så er det nok fordi det er blevet rettet.
Bomber'n 14:06          
Spændende!
MrTheLiz 14:08          
Han spiller venstre back - piv hurtig og teknisk stærk, en offensiv back
jonas386 14:09          
Han er venstre back, og er en del af den yderst talentfulde Årgang 94 Aab har. Jacob Laursen, Viktor Ahlmann og naturligvis Lucas Andersen er de mest lysende talenter her.
thomasjn 14:14          
Jacob Laursen har som allerede nævnt været i Juves søgelys længe - se her http://www.nordjyske.dk/…l=10&data=5,3645433,5,3

Nu har vi selvfølgelig Boilesen og derfor kan vi ærgre os lidt på landsholdets vegne over, at han ikke er højre back, da Lars Jacobsen næppe holder evigt. I det hele taget er det spændende med alle de venstrebacks vi har på vej i form af Boilesen, Jannik Vestergård i Hoffenheim og nu Jacob Laursen. Man kan håbe det på sigt betyder et farvel til middelmådige typer som Simon Poulsen og Patrick Mtiliga. Håber dog vi når at se Jacob Laursen i Aalborg før han smutter syd på.
hnansen2 14:47          
Lyder som en rigtig spændende spiller. De gør det sgu godt i Aab mht. til talentudviklingen i disse år.

thomasjn:
Jannik Vestergaard er dog ikke venstreback. Han spiller i midtforsvaret, og er i øvrigt en fyr på hele 1.97 m, hvilket næppe ville være synderligt gavnligt på en back :)
Nepech 15:18          
Dejligt at der var et par stykker der kunne give lidt mere info om ham - fedt at han er venstreback en position hvor mere konkurrence i fremtiden bestemt ikke vil skade landsholdet. Frygter ikke så meget for højreback positionen da man oftere oplever højreback talenter end venstrebacks.
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april