Luk

Kamp afblæst efter overfald på spiller

| International | 13 kommentarer

Infoboks

Blooming - Oriente Petrolero
Primera Division Apertura (28/10)
Oddset 4,20 3,95 1,62
bet365 4,20 3,80 1,66

Copa Sudamericana-kampen mellem River Plate og Blooming ble afblæst efter at Rivers Henry Gimenez blev overfaldet af en tilskuer.

Copa Sudamericana-kampen mellem den uruguayanske klub River Plate, ikke at forveksle med den argentinske klub af samme navn, og den bolivianske klub Blooming fik en brat og dramatisk afslutning efter knap 70 minutters spil.

En tilskuer tiltvang sig afgang til banen og overfaldt River Plates angriber Henry Gimenez som blev slået i ryggen. Spilleren så dog ikke ud til at blive alvorligt skadet ved overfaldet.

Dommer Victor Carrillo fra Peru reagerede ved omgående at fløjte kampen af, hvilket fik de utilfredse tilskuere til at kaste genstande ind på banen.

Det sydamerikanske fodboldforbund skal nu beslutte hvad der skal ske med kampen, og om det planlagte returopgør i Uruguay skal spilles.


Af Jakob Horn

13 kommentarer

ralfey 11:58          
Syrligt drop for øvrigt..
Agger/Brøndby 13:25          
fodbold skulle næsten forbydes derovre.. det er da pinligt at se mennesker opføre sig sådan.
aavvdkdk 13:35          
Sikkert derfor de fik viagra før i tiden. Så kunne de jo stikke overfaldsmanden ned.
sunthomas2003 13:36          
Minder jo en del om Brøndby stadion og deres fans... Ved ikke hvad som er værst, et knæ i ryggen eller et hul i maven efter et nødblus
stuhr79 13:41          
Minder mig om Flemming Østergaards tæskehold, som han sender rundt i parken hvis folk ikke opfører sig korrekt. Psykopatklub - altså FCK..
LFC#5 14:29          
I det mindste er der en af vagterne der reagere og idioten bliver nakket inde på banen, det er da i det mindste langt bedre end de inkompetente narrøve der stod vagt i parken til danmark sverige som lod manden angribe dommeren og løbe uberørt tilbage ud af banen. Det var først da han havde fået det ene ben ud over hegnet på vej tilbage at de gad at reagere.
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober