Luk

Keld B: Bille er blevet kynisk

| Danmark U21 | 0 kommentarer
Keld B: Bille er blevet kynisk
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Nicki Bille Nielsen har fået kynisme ind i sine afslutninger, og det har været med til at sikre Danmark succes ved turneringen i Toulon.

Danmarks U21-talenter er i finalen ved turneringen i franske Toulon, efter en semifinalesejr på 3-2 over værtsnationen Frankrig. I den kamp scorede Nicki Bille sit mål nummer tre og fire i turneringen, hvilket gør ham til topscorer.

- Vi starter vel med at forære hinanden et mål hver - det var absolut ikke prangende, men de to mål, som vi scorer efterfølgende er fantastisk flotte. Det ene på meget fine kombinationer mellem Søren Frederiksen, der får sendt bolden videre til Nicki Bille, og det sidste mål viser Bille, at han er blevet en dejlig kynisk afslutter, der ikke skal bruge ret mange muligheder, så ligger den i kassen, siger landstræner Keld Bordinggaard til DBUs hjemmeside.

I finalen, der spilles torsdag, venter Elfenbenskysten, en udfordring landstræneren ser frem til.

- Det bliver en stor udfordring. Vi kører lidt på pumperne, og finalen bliver den femte kamp på ti dage. Og netop Elfenbenskysten er fysisk meget stærke. Så det bliver sandsynligvis en kamp, hvor vi endnu en gang skal samle vores defensive tålmodighed. Og så kan man jo altid håbe, at de også er lidt trætte efter et tæt program, siger Bordinggaard.

Danmark vandt i gruppespillet to kampe og spillede den sidste, mod Chile, uafgjort.


Af Jesper Helmin

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. oktober