Luk

Kim P. får ikke ny dansk assistent

| Venskabskampe | 0 kommentarer

Infoboks

Tanzania har i en årrække haft dansk landstræner og assisterende landstræner, men østafrikanerne vil ikke have en dansk afløser for Jakob Michelsen.

Tanzania har de seneste tre år haft dansk landstræner og assisterende landstræner. Først var Jan B. Poulsen chef for Kim Poulsen, og siden tog Poulsen så landstrænerposten, mens Jakob Michelsen blev hentet ind som assisterende landstræner og U-landstræner.

Michelsen valgte dog at stoppe i det østafrikanske land ved årsskiftet, og der hentes ikke en dansk afløser ind for ham.

- Jeg savner selvfølgelig min dygtige danske assistenttræner Jakob Michelsen, som jeg havde et helt fantastisk godt samarbejde med. Men forbundets nye ledelse har besluttet, at det fremover skal være en lokal træner, der skal være ungdomslandsholdstræner, siger Kim Poulsen til bold.dk.

Poulsen høster stor ros i Tanzania, som er strøget op af verdensranglisten i danskerens tid ved roret.

- Tanzania kravler igen op på verdensranglisten, og er nu nr 116. En af grundene er, at vi i de otte internationale venskabskampe vi har spillet, siden jeg tog over, blot har tabt en enkelt og vundet over så stærke afrikanske nationer som Zambia og Cameroun, forklarer Poulsen.

Kim Poulsen har kontrakt med Tanzania frem til 2015.


Af Jesper Helmin
Lørdag 23. oktober