Luk

Kirk tager hjem til Thisted

| 2. Division | 2 kommentarer
Kirk tager hjem til Thisted
Foto: Thomas Kjær / bold.dk

Kristian Kirk har efter en mindre fodboldpause valgt at genoptage karrieren i Thisted, hvor han også var i sine ungdomsår. Han glæder sig til at få fodbolden som bibeskæftigelse.

Efter seks år i Viborg valgte Kristian Kirk i september måned at få ophævet sin fuldtidskontrakt. Målmanden var træt af livet som fodboldspiller på fuld tid, og derfor trak han stikket, for i stedet at rejse ud i verden.

Nu er Kirk tilbage på dansk grund, fodboldlysten er tilbage, og det kommer nu Thisted, hvor han også stod i sine ungdomsår, til gode.

- Jeg har haft brug for at rejse lidt, for at få sat tingene lidt i perspektiv. Da jeg ophævede med Viborg var jeg afklaret med, at jeg måske ikke kom til at spille på højt niveau igen, men Thisted ringede, og jeg har nu lavet en aftale med dem, siger Kirk til bold.dk.

- Jeg trænede lidt med dem inden jul, og jeg synes faktisk, at det igen var sjovt at spille fodbold. Det passer mig rigtig fint at have fodbolden som bibeskæftigelse, mens jeg skal til at studere.

- Man skal aldrig sige aldrig, men jeg vil næsten æde min gamle hat, hvis jeg nogensinde bliver fuldtidsspiller igen. Der var mange facetter i det, som ikke passede supergodt til mig, siger Kirk.

- Jeg er meget videnbegærlig og vil gerne lære at bruge mit hoved. Det at jeg skal studere ved siden af tror jeg faktisk kan hjælpe mig i Thisted, for her kan jeg så fokusere mere på at være fodboldspiller, når jeg så er på banen.

I Thisted skal Kirk kæmpe med rutinerede Mikkel Pedersen om posten som førstekeeper.

jesper@bold.dk


Af Jesper Helmin
Søndag 20. oktober