Luk

Kjær med fuld tid i smal Lille-sejr

| Ligue 1 | 0 kommentarer

Infoboks

Lille - Valenciennes 1-0
Ligue 1
70' 1-0 Divock Origi

Simon Kjær spillede fuld tid, da Lille hjemme besejrede Valenciennes 1-0 i den franske Ligue 1. Divock Origi blev matchvinder.

Lille havde fået besøg af bundproppen Valenciennes i den franske Ligue 1. Simon Kjær og co. skulle forsøge at fortsætte den gode form, hvor de ikke er blevet til nederlag i de seneste ni kampe. En form, der har kastet en tredjeplads af sig med et hul på otte point ned til fjerdepladsen.

Lille sad på spillet hjemme på Stade Pierre-Mauroy. Valenciennes havde ikke meget at byde ind med, og det var derfor også fortjent, at Lille kom foran efter 70 minutters spil. Divock Origi, der netop var blevet skiftet ind, var manden bag målet efter oplæg fra Salomon Kalou. Valenciennes formåede ikke at svare igen, og Lille fik ikke scoret yderligere, hvilket betød, at opgøret endte 1-0.

Simon Kjær kan glæde sig over fuld tid, og at forsvaret holdt nullet. Sejren betyder, at Lille spiser sig ind på Monacos forspring. De har nu tre point op til andenpladsen, som giver direkte adgang til Champions League. Monaco har dog spillet en kamp mindre og møder Rennes senere i aften.


Af Daniel Stolzenbach Jensen
Mandag 24. januar