LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Klubber jagter fri Nymann

| Superligaen | kommentarer
Klubber jagter fri Nymann

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,17 3,45 3,35
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
SønderjyskE’s stærke kantspiller Peter Nymann ser ikke ud til at rykke med holdet i 1. Division. En klausul sikrer, at han står frit ved nedrykning

Ikke meget tyder på at SønderjyskE vil redde livet i den bedste danske række. Holdet har tolv point op til Horsens på den rigtige side af nedrykningsstregen, og med bare otte kampe til at spille ser det nærmest håbløst ud for sønderjyderne. En nedrykning vil i givet fald ikke bare koste millioner, holdets største profil Peter Nymann ser også ud til at forlade klubben i så fald:

- Jeg har fået smag for Superligaen, så jeg vil utrolig gerne spille her efter sommerpausen. Jeg kunne godt tænke mig at prøve at spille med i den ende, hvor det er sjovt. Det er ikke så fedt at kæmpe mod nedrykning, siger Nymann til Ekstra Bladet.

En lang række klubber vil i givet fald stå på spring for at sikre sig Nymanns underskrift. Den lynhurtige højrekant har nemlig en klausul i sin kontrakt der siger, at han i tilfælde af nedrykning vil være en fri mand. Dermed kan han hentes gratis, noget der utvivlsomt vil gøre ham til et af sommerens allervarmeste spillere på transfermarkedet.

Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Torsdag 21. marts