LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Klubtopscorer årets spiller i FCM

| Superligaen | 1 kommentar
Klubtopscorer årets spiller i FCM
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

FC Midtjylland - Brøndby IF
Superligaen Mesterskabsspil (22/04)
bet365 1,75 3,80 4,33
NordicBet 1,80 4,00 4,15
Oddset 1,75 3,90 4,50

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
FC Midtjylland har kåret Mads Albæk til årets spiller. Midtbanemanden blev delt klubtopscorer i den overståede sæson med ni Superliga-mål.

Sæsonen er gået på hæld, og rundt omkring i klubberne har der været diverse afslutningsarrangementer. Her kårer man årets spiller, og også i FC Midtjylland har man skuet tilbage på 2012/13.

Her er valget som årets spiller faldet på Mads Albæk. Han spillede 32 kampe i Superligaen og scorede ni gange. Det gør ham, sammen med Petter Andersson, til klubtopscorer.

- Den er jeg rigtig glad for. Det er rart at få at vide, at man gør nogle ting godt, men det er sådan set bare mit arbejde, føler jeg. Det er det, jeg gerne vil, men det er selvfølgelig rart at få ros, det bliver man ikke dårligere af, så jeg er rigtig glad for at få den her pris. Nu har jeg fået den som akademist og som seniorspiller, så der er noget at arbejde videre på. Jeg er rigtig glad og stolt, siger Mads Albæk til klubbens hjemmeside.

- Jeg har været stabil, og så er det nok første og sidste gang, at jeg er topscorer, så det tæller måske også lidt. Jeg har været mere afgørende, end jeg har været tidligere, siger Albæk, som samtidig peger på den menneskelige udvikling, han har været igennem.

Prisen som årets fund går til den unge back Andre Rømer.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

1 kommentar

Playmakeren69 10:56          
Fortjent Mads. Kom du nu bare til FCK, så TK kan skride af h til.
Fredag 19. april