Luk

Knap fire års karantæne til Torino-keeper

| Italien | 14 kommentarer

Infoboks

Torino - Atalanta
Serie A (21/08)
bet365 4,75 4,20 1,66

Det italienske fodboldforbund har fældet dom over en række spillere for matchfixing. Mest prominent er Torinos belgiske landsholdsmålmand, Jean-Francois Gillet, der har fået karantæne i tre år og syv måneder.

Det italienske fodboldforbund har i noget tid været i gang med at gennemgå sager om matchfixing. Kampen, der har været under luppen, er Bari-Treviso, der blev spillet i foråret 2008. Nu er der faldet dom, og en række spillere står til lange karantæner.

Det mest prominente navn er den nuværende Torino-målmand Jean-Francois Gillet, der også er på det belgiske landshold. Han står til en karantæne på ikke mindre end tre år og syv måneder. Det melder forbundets hjemmeside.

Massimo Ganci, Cosimo D’Angelo, Gianluca Galasso, Raffaele Bianco, Simone Bonomi, Francesco Caputo, Daniele De Vezze, Luca Fusco, Stefano Guberti, Vitali Kutuzov, Alessandro Parisi, Ivan Rajcic, Vincenzo Santoruvo, Nicola Belmonte, Massimo Bonanni, Corrado Colombo, Mariano Martin Donda, Santiago Ladino og Vitangelo Spadavecchia står til mellem et halvt og fire års pause.

Cristian Stellini, Nicola Santoni, Alessandro Gazzi, Simone Cavalli, Marco Esposito, Andrea Masiello, Paulo Vitor de Souza Barreto, Giovanni Marchese og Davide Lanzafame har indgået forlig men står alligevel til længere karantæner.

Bari bliver fratrukket et point for den kommende sæson. Nicola Strambelli og Willian Pianu er blevet frikendt.


Af Kristian Anker-Møller

14 kommentarer

jomic... 12:39          
Massimo Ganci, Cosimo D’Angelo, Gianluca Galasso, Raffaele Bianco, Simone Bonomi, Francesco Caputo, Daniele De Vezze, Luca Fusco, Stefano Guberti, Vitali Kutuzov, Alessandro Parisi, Ivan Rajcic, Vincenzo Santoruvo, Nicola Belmonte, Massimo Bonanni, Corrado Colombo, Mariano Martin Donda, Santiago Ladino og Vitangelo Spadavecchia står til mellem et halvt og fire års pause.
Den var da også lige til højrebenet...
lfc_ob 12:50          
Pudsigt det lige er en belgier, der får den strengeste karantæne. Det lugter af normel italiensk procedure...

Off topic.

Er der nogen der kender denne målmand og ved hvor god han er? Jeg tænker landsholdsmålmand i Belgien? Umiddelbart må Thibaut Courtois og Simon Mignolet da være bedre...?
a j o o b a 12:52          
Han er vel 3.målmand :)
sixixix 12:54          
Hehe... Godt spottet.
Som Juve-fan siden 1991 er jeg ekstremt ked af situatiuonen i Italien. Ikke at den har ændret sig, de sidste mange år... Nu ved vi bare mere om hvad de går og laver i Italien (resten af top-elite-rigmands-sportsligaerne i Europa må vi vente med, fortjent bliver hængt ud i pressen). Jeg bliver mere og mere træt at Serie A og at man kke kan stole på sin klub. Faktisk har denne form for "trasformismo" gjort, jeg er blevet pisse ligeglad med dopede cykelryttere og faktisk ser Tour´en i år (go the best doped rider). Håber på Froome i Juve inden 2. sept. Bliver spændende at se, om Premier leagues korrupte russere og deres grådige klubber snart får et loft for hvad de kan tillade sig... Græske, spanske, tyrkiske klubber der skylder en hel verdensdel væk tilsammen... hvor lang tid kan de gå og hygge sig med sindssyge lønninger og klamme slavehandler? Tysklands landshold, der bruger Østrigske metoder til at få "signet" udlændinge. DBU der sover sover sover og lige tager en lur mere, uden at reagere. Franske klubber der sprænger enhver bank, for så måske at gøre hele ligaen en kæmpe bjørnetjeneste og klapper sammen som en anemone om natten.

Blot et frygtet scenarie, der faktisk alligevel er en smule velkommen.
Dr. Def 12:55          
Welcome to Serie A !!
EmilWulff 12:58          
@lfc_ob

Han er en ældre herre og har derfor spillet på landsholdet før Mignolet og Courtois. Det er vel fra den tid han har sine 9 landskampe fra.
sixixix 12:59          
@ dr.def:
Welcome to sport & entertainment!
Mandag 2. august
Søndag 1. august