LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Køhlert: Rangers er godt skridt for mig

| International | 9 kommentarer
Køhlert: Rangers er godt skridt for mig
Foto: EfB.dk

Infoboks

Hamilton Academical - Rangers
Premiership (24/02)
bet365 12,00 6,00 1,22
NordicBet 11,50 5,85 1,22
Oddset 10,00 5,60 1,22
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Nicolaj Køhlert bekræfter skiftet fra Liverpool til Glasgow Rangers, hvor den 18-årige dansker  skal tage næste skridt i sin fodboldudvikling.

bold.dk kunne i aftes afsløre, at Nicolaj Køhlert skifter fra Liverpool til Glasgow Rangers. Nu bekræfter den 18-årige spiller så skiftet, der endeligt faldt på plads i går. Tilbage er blot at få de sidste papirer på plads, inden han kan tørne ud for Rangers.

- Jeg har været gennem lægetjek og har skrevet under på en etårig kontrakt. Jeg ser rigtig meget frem til skiftet, som jeg håber kan hjælpe mig til at få nogle flere kampe. Jeg vil spille hver weekend, det er derfor jeg træner, og jeg tror at Rangers er en god klub for mig, siger Køhlert til bold.dk.

- Jeg har været heroppe og kigge på forholdene, og har trænet lidt med, så jeg ved, hvad jeg går ind til. Jeg tror at skiftet herop er det rette skridt i min udvikling. Rangers har fulgt mig længe, og jeg har snakket med dem et stykke tid, så jeg ved, hvad jeg kan forvente, og de ved, hvad det er for en spiller de får.

Indtil videre bliver det dog ikke i den skotske Premier League man skal forvente at se Køhlert.

- Jeg skal spille på U19-holdet og på reserveholdet. Rangers vil meget gerne spille på jorden, og det passer perfekt til min spillestil. Niveauet er lige som det jeg oplevede i Liverpool, så jeg ser bare frem til at komme i gang, siger Køhlert.

Nicolaj Køhlert nåede to år i Liverpool, hvor han kom til fra Esbjerg i sommeren 2009.

jesper@bold.dk

Stream Manchester United – Liverpool på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin
Lørdag 23. februar