LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Kolding FC henter Thomsen og Merrild

| Danmark | 8 kommentarer
Kolding FC henter Thomsen og Merrild
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk
Kolding FC har forstærket truppen med Slagelse-keeper Kenneth Merrild og SønderjyskEs Martin Thomsen.

Kenneth Falkenberg valgte i sidste måned at skrive kontrakt med Silkeborg, og siden har Kolding FC været på jagt efter en ny målmand. Det har Slagelse, hvor man har hentet den tidligere Brabrand-, SønderjyskE-, Horsens- og Viborg-keeper Kenneth Merrild.

- I Kenneth får vi en fysisk stærk målmand, med en super indstilling. Han har i sin karriere stået lidt i skyggen af andre målmand, men både i Brabrand og i Slagelse har han været førstemålmand. Det er en mand vi tror meget på, siger direktør John Roth til bold.dk.

Merrild, der har fået en toårig kontrakt, er ikke eneste nye ansigt i truppen. Også Martin Thomsen, som i denne sæson har været med til at spille SønderjyskE op i SAS Ligaen, skifter til den ambitiøse klub.

- Martin er en meget hurtig og pålidelig back, som kan bruges i begge sider. Han er typen som altid leverer varen, og han er en kulturbærer i en klub. Jeg synes at det er flot at han vil spille hos os, selvom han har fået tilbudt en ny kontrakt i SønderjyskE, siger Roth.

Både Merrild og Thomsen har spillet under den nye Kolding FC-træner Ole Schwennesen i SønderjyskE, og det er på trænerens foranledning at de er hentet.

Fredag kan Kolding FC præsenterer endnu en spiller, og det drejer sig ifølge bold.dks oplysninger om Esbjerg-forsvareren Lars Christian Nielsen, hvis kontrakt med vestjyderne udløber sidst i denne måned.

jesper@bold.dk

Stream SønderjyskE – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement

Af Jesper Helmin

8 kommentarer

TeeJayDK 13:26          
Gooooooooooooo Kolding
jacobnr1 13:34          
Tillykke Kolding... I har fået jer en stærk keeper... Han vil blive savnet i Slagelse...
Hansen-Slagelse 14:45          
Helt enig Merrild er en kanon god målmand som vi vil savne i Slagelse
skongsted 16:11          
Hmm. Martin Thomsen. Så er der vel en forstærkning på vej over i den venstre side.
andersdavidsen 17:00          
Det ser sgu godt ud!

Som Kolding-fan var jeg - og er stadig - pænt skuffet over, at det ikke lykkedes os at holde på Falkenberg, Smedegaard og (formentlig heller) Jesper Jørgensen, men med de her 2-3 forstærkninger lader det til, at vi har fundet et par gode løsninger.

En defensiv forstærkning mere ville dog ikke gøre noget... Der er fortsat ikke plads til ret mange skader i bagkæden, før korthuset vælter.
Sebber 19:02          
Man må sige at Kolding opruster her for tiden:) nyt stadion og nu også et par fostærkninger. Det er et spændende pjojekt de har gang i. Både Kolding og Silkeborg har gang i nogle store ting. Det bliver spændende at se om begge hold vil kunne etablere sig i ligaen om et par år eller der skal en evt. udvidelse til før der er plads til begge hold.
mrleon 20:13          
Merrild er super keeper, men måtte i sin AC Horsens-tid for det meste stå/sidde i skyggen af Søren Jochumsen. Til lykke til Kolding FC.
Torsdag 21. februar