Luk

Lama truer med landsholds-stop

| Kenya | kommentarer

 Den tidligere franske målvogter Bernard Lama truer med at sige op som landstræner i Kenya, blot få uger efter han har sat sig i trænersædet.

Bernard Lama, der sad på bænken, da Frankrig blev verdensmestre i 1998, er irriteret over, at han endnu ikke har fået en skriftlig kontrakt tilsendt, der beskriver detaljerne vedrørende hans nye stilling som træner for det kenyanske landshold.

Han er nu taget tilbage til Frankrig og siger, at han ikke vender tilbage til Kenya, medmindre hans krav bliver opfyldt.

- Jeg har ganske simple krav til det kanyanske forbund, men det lader ikke til, at de vil møde dem. Jeg tager til Frankrig for at se min familie, og jeg vender kun tilbage hertil, hvis mine krav bliver opfyldt, forklarede Lama til pressen, før han steg på flyet.

Fodboldforbundets generalsekretær Dan Omino har forklaret Reuters, at det drejer sig om tre måneders løn, hvilket svarer til knap 150.000 kr., som Lama kræver forudbetalt.

- Så vidt vi ved, så er Lama taget til Frankrig for at se sin familie og vender tilbage om to uger. Men jeg synes, han var så klar på sine krav, at vi sender pengene til hans bankkonto i Frankrig, siger Dan Omino.


Af Jacob Visti Clausen
Tirsdag 26. oktober