Luk

Landsholds-Butt jagter divisionsbold

| 3. division | 1 kommentar

Infoboks

Den pakistanske landsholds-målmand Yousuf Butt skal hen over sommeren både finde en ny klub, mens han også får rigeligt at se til med Pakistans landshold, som han skal afsted med to gange.

Yousuf Butt er efterhånden fast mand på det pakistanske landshold, og i løbet af sommeren skal han spille flere venskabskampe for Pakistan.

- Vi skal spille to uofficielle kampe mod et par engelske hold, og så har vi i slutningen af juli og starten af august to reelle venskabskampe. Alle kampene er som forberedelse til President Cup, som vi deltager i i Nepal i september, siger Butt til bold.dk.

Butt har i den forgange sæson stået i BGA i Danmarksserien, men mens han er på landsholds-opgaver, søger han nye græsgange herhjemme.

- Jeg har haft et par gode, lærerige år i BGA, hvor vi i sidste sæson lige skulle ryste sæsonen fra 2. division af os. Vi tabte de første fem kampe, men endte alligevel med ikke at rykke ned. Jeg synes, jeg har holdt et højt niveau, og føler, jeg har mere at bidrage med end i Danmarksserien. Jeg vil derfor gerne tilbage til 2. division, hvor jeg også allerede har en del kampe på CV'et forklarer Butt.

Yousuf Butt rejser allerede på søndag ud på de første opgave med landsholdet, inden han altså har knap en måned til at finde en ny klub, før landsholds-pligterne kalder igen.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 16. oktober
Fredag 15. oktober