LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lang pause til AC Horsens-profil

| Superligaen | 10 kommentarer
Lang pause til AC Horsens-profil
Foto: Jesper Poulsen/bold.dk

Infoboks

SønderjyskE - AC Horsens
Superligaen Pulje 1 (31/03)
bet365 2,15 3,50 3,30
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,05 3,45 3,60
Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
AC Horsens’ stærke forsvarsspiller Nabil Aslam skal holde en lang pause, efter at han har revet det inderste ledbånd i højre knæ over.

For en uges tid siden stødte Nabil Aslam uheldigt sammen med Alioune Kebe på træningsbanen i AC Horsens. I dag har Aslam så fået at vide, hvor slemt det står til med knæet, og det var en dårlig nyhed for ham.

- Han skal gå med skinne i yderligere fem uger og må kun styrketræne i den periode. Når han har smidt skinnen, så gælder det om at bygge muskulaturen op igen, så han står over for en pause på godt to måneder, forklarer fysioterapeut Uffe A. Hansen til klubbens hjemmeside.

Nabil Aslam har revet det inderste ledbånd i højre knæ over, og han havde lugtet, at der var noget, der slet ikke var, som det skulle være.

- Jeg havde forventet en længere pause, så jeg har haft tid til at forholde mig til det og det har også gjort ondt i knæet, så jeg vidste jo, at der var noget galt. Det er lidt bittert med 9-10 uger på sidelinjen, for det gik godt personligt og for holdet, men der er ikke andet at gøre end at klø på til styrketræning og få det bedste ud af det, lyder det fra Nabil Aslam.

26-årige Nabil Aslam har været i AC Horsens siden skiftet fra Frem tilbage i 2008.

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Søren Houlind
Lørdag 23. marts