LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lasse Schöne årets spiller i Ajax

| Æresdivisionen | 19 kommentarer
Lasse Schöne årets spiller i Ajax
Foto: Ajax.nl

Infoboks

Se AGF - Randers FC 

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Lasse Schöne blev kåret til årets spiller i Ajax, der i dag kunne lade sig hylde som mestre.

Lasse Schöne var ikke med i dagens kamp for Ajax i Æresdivisionen, da de hollandske mestre spillede 2-2 med Nijmegen. Alligevel endte den 27-årige dansker i centrum. Efter kampen var det tid til kåringer af diverse priser, og her modtog danskeren den bedste af dem alle.

Ajax skriver nemlig på deres officielle Twitter-profil, at Schöne blev kåret til årets spiller, og foran et fyldt Amsterdam Arena blev han lykønsket af træner Frank de Boer, der havde masser af rosende ord til sin danske profil, der har tegnet sig for ni scoringer og ni assists i 29 kampe i Æresdivisionen i denne sæson.

Efterfølgende tisluttede Schöne sig resten af sine holdkammerater, der lod sig hylde af de fremmødte fans til fyrværkeri og kæmpe jubel.

Se AGF - Randers FC  Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kasper Aleksander Thrane

19 kommentarer

Monsieur Le Boss 21:32          
kæmpe bonus til C. Eriksen for et par kampe, ikke dårligt..
Mr. Spock 21:35          
Ærgerligt der er så meget kvalitet i landsholdstruppen at vi ikke kan bruge årets spiller i Ajax, men det er da også rart med den slags luksusproblemer.
Ajacied95 22:25          
Årets spiller for de hollandske mestre, men vi vil da hellere have Kusk med på landsholdet.. Hold nu kæft man..
Muhkoo 22:37          
Ja den kan vi blive ved med at røre i :D


Han skulle gerne være fit til at komme på det tossede hold til Fjendskabskampen mod Sverige, han havde været inde og fået fjernet mandlerne og spillede derfor ikke i dag. :D

Fuldt fortjent han for prisen, flere vigtige mål og en hel del assists betød enormt meget i sidste ende. Davy som fik talentprisen præsterede ligeledes vigtigt, men havde nok en del flere anonyme kampe end Lasse.
tobach 22:39          
Ikke nok med at han har rigtig gode offensive evner, han er også en dygtig teamplayer og kunne evt. fungere godt med Fischer og Eriksen i spillet omkring feltet. Det kan godt være at han allerede har haft nogle usuccessfulde indhop på landsholdet før, men ikke nu her hvor han nærmer sig sin bedste alder og sit livs bedste form.
Kan virkelig ikke se hvorfor han ikke skulle være inde omkring landsholdet, specielt når man kigger på alternativerne.
Jacob77 22:51          
Lasse Schöne bedste mand i Ajax , men ifølge Morten Olsen ikke god nok til det danske landshold ...
Stagger Lee 22:53          
Overtager han ikke titlen fra Eriksen? Det må være første gang, det sker i en udenlandsk klub(at en dansker overtager åretspiller prisen fra en anden dansker).
Søndag 26. maj