LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Lehm på orlov fra AB efter Viborg-kampen

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Lehm på orlov fra AB efter Viborg-kampen
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Henrik Lehm holder efter aftale med ledelsen i AB orlov efter fredagens kamp mod Viborg. I stedet tager assistenttræner Thomas Nørgaard og rutinerede Tonny ’Trix’ Nielsen over i resten af efteråret.

AB skiftede tidligere på efteråret træner Kasper Kurland ud med Henrik Lehm, der har fået sat nogle point på kontoen. Lehm holder dog snart en pause i klubben. Han har nemlig hele tiden haft en ferie med familien planlagt i efteråret, og derfor holder træneren efter aftale med ledelsen i klubben orlov efter fredagens kamp mod Viborg.

Den aftale blev lavet, allerede inden Lehm startede i AB. I Lehms fravær tager assistenttræner Thomas Nørgaard og Tonny ’Trix’ Nielsen dirigentstokken. ’Trix’ har været tilknyttet klubben i forskellige trænerfunktioner i godt 30 år.

- Dengang jeg fik tilbuddet fra AB, sagde jeg, at jeg kunne starte til januar, og det ville jeg meget gerne. Men jeg havde allerede planlagt seks ugers ferie i efteråret med min kone og mine børn, hvor vi skulle ud og rejse. I 32 år har jeg hver eneste gang valgt fodbolden først, og nu er det familiens tur, siger Lehm til bold.dk.

- AB sagde så, 'der er ni kampe, til du skal af sted. Så må du tage de ni kampe, og så tager assistenten de sidste seks kamp i efteråret'. Jeg sagde, ’det er op til jer, hvis I så gerne vil have mig’, og det er jeg selvfølgelig stolt af. Det står i min kontrakt og har været meldt ud. Så der er ikke noget dramatisk i det, siger træneren.

Lehm sidste kamp i spidsen for AB i denne omgang bliver den svære udekamp mod Viborg på fredag. Inden da er akademikerne noteret for ni point i 12 kampe.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Kristian Anker-Møller
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar