Luk

Lindegaard: Ville hellere slå Arek af

| 3F Superliga | 12 kommentarer
Lindegaard: Ville hellere slå Arek af
Foto: Benjamin Lybecker / bold.dk

Anders Lindegaard ville hellere være kendt som ham, der slog Arek Onyszko af holdet, end ham der kom i stedet for.

Med Arek Onyszkos exit fra OB ser det ud til, at Anders Lindegaard, der i øjeblikket er lejet ud til norske Aalesund med stor succes, bliver ny førstemålmand. Det har den 25-årige keeper ventet på i årevis, men han havde hellere set, at det var sket på en anden måde.

- Jeg ville ønske, at jeg blev kendt udelukkende, fordi jeg var bedre end Arek Onyszko og slog ham af. Men det er oplagt, at jeg nu bliver berømmet, fordi jeg var ham, der kom i stedet for Arek, siger Anders Lindegaard til Ekstra Bladet.

Anders Lindegaard beskriver sit forhold til Arek Onyszko som professionelt, og er derfor ikke så sentimental omkring kollegaens afgang.

Køb billet til OB's kampe her!


Af Jakob Horn

12 kommentarer

nucleo 09:57          
Jeg tror desværre ikke han bliver 1. målmand i OB - Han bliver solgt til Aalesund..
AGF-TH 10:06          
Sv: Lindegaard: Ville hellere slå Arek af
Ja, ja småting.....men har de der fynske målmænd ikke slået det der skulle slåes???
tras 10:19          
Jeg tvivler på Lindegaards evner. Han er for langsom og er meget ringe med bolden på jorden! Hans uprofessionelle udtalelser for nylig om at han ville gøre sig umulig hvis han ikke blev førstemålmand diskvalificerer ham også i den grad!
nucleo 10:21          
Jeg ser også Lindegaard som en ny Ulrik Lind, og han var en ren skandale for OB. Så jeg vil mene at OB skal finde en ny målmand - Og helst Kasper Schmeichel!
Kallerot 10:32          
Jeg ville hellere slå ham af... Det kan godt være, men så skulle du have ventet længe endnu, selvom han var der endnu!!
Rene(OB) 11:14          
Tras hvorfor poster du det samme indlæg i hver artikel der er om Lindegaard?

Lindegaard er af mange blevet kaldt tippeligaens bedste målmand i denne sæson. Jeg håber inderligt han kommer til at stå for OB næste sæson, da han er en virkelig dygtig målmand og har spillet i OB altid.

Det fleste folk som udtaler sig om Lindegaard har rent faktisk ikke set ham spille, men tænker bare "han har siddet på bænken altid, så må han nok ikke være så god". Den Lindegaard vi får hjem fra Norge er en hel anden end den målmand vi havde i vinters.
Jens N 11:42          
Har ikke selv set Lindegaard spille. Men hvis han af Norske medier får så meget ros, så synes jeg da han fortjener chancen i OB. ...og så er han gratis.
Så kunne man evt bruge flere penge til andre forstærkninger.
Tirsdag 31. marts
Mandag 30. marts