LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lovende Randers-forsvarer skal opereres

| Superligaen | 8 kommentarer
Lovende Randers-forsvarer skal opereres
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

AaB - Randers FC
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,21 3,40 3,30
Oddset 2,15 3,40 3,35
Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Randers FC’s lovende lejesvend Alexander Juel Andersen skal opereres for brok, og dermed venter der forsvarsspilleren en pause på en måneds tid.

I januar stod det klart, at Viborgs Alexander Juel Andersen skiftede til AC Horsens efter sommerpausen, men den lovende forsvarsspiller tilbringer ikke foråret i Viborg. Han er nemlig blevet udlejet til Randers FC, men her får man ikke glæde af ungdomslandsholdsspillerens talenter den næste måneds tid.

Juel Andersen har døjet med lyskenproblemer og skal derfor opereres for brok den 23. marts.

- Det har plaget mig on-off, siden vi gik i gang omkring nytår. Jeg er træt af at vente på noget, jeg ikke ved, hvor lang tid tager, så nu skal der gøres noget ved det. Fra operationen går der tre til fire uger, inden jeg er klar igen, siger Andersen til bold.dk.

- Det er en træls situation, når jeg kun skal være her i kort tid. Det bliver selvfølgelig svært at få spilletid, men jeg tror, at jeg med hårdt arbejde og lidt held nok skal få nogle minutter til sidst på sæsonen. Men det er selvfølgelig vigtigt, at jeg bliver 100% klar, inden jeg begynder at spille kampe.

Juel Andersen har ellers fået indtrykket af, at han sagtens kan begå sig på Superliga-niveau.

- Jeg er positivt overrasket over Randers FC. Det er en rigtig god trup, og niveauet er højt, og der er stor konkurrence om pladserne. Men jeg føler sagtens, jeg kan være med, og det er også derfor ekstra ærgerligt, at jeg skal sidde ude nu, slutter den tidligere Viborg-anfører.

Mens Alexander Juel Andersen altså kommer til at sidde over, kan Randers glæde sig over, at Mikkel Cramer kan være tilbage i træning i næste uge efter sin operation.

Stream AaB – Randers FC på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

8 kommentarer

Kispus 16:43          
Det var en heldig udlejning vi fik lavet der :)
Omvendt er Ricki Olsen også småskadet...
Zier80 17:30          
Hmm han får da ingen spilletid i Randers. Jeg mener at det var et dårligt sign at få en der tager til Horsens til sommer.
jesperff 17:34          
Hmm han får da ingen spilletid i Randers. Jeg mener at det var et dårligt sign at få en der tager til Horsens til sommer.

Formålet ,ed byttehandelen må have været at give Ricki Olsen spilletid, så han forhåbentlig kan sælges til sommer. Horsens kan så få en spiller uden kamptræning i hele foråret.
irtysh 17:55          
Man kan nok påstå, at det virker som en dårlig handel, når nu Juel er ude i den næste tid. Omvendt er det vel ikke en ekstra udgift, når Ricki indgår i aftalen?!
Det er ærgeligt, at han skal spille for AC Horsens, for der er tale om en pissegod spiller og når han selv siger, at han kan være med på dette niveau, så er jeg sikker på, at det passer. Håber sq, at vi får glæde af ham senere på foråret!
Maillot_jaune 18:16          
Forstår ikke hvorfor AC så ikke kan få ham med det samme. Okay, på denne måde får Viborg jo self. en god spiller i foråret. Men virker stadig besynderligt, at de lejer ham ud, efter at været så interesseret i at beholde ham..
lindballe 18:44          
det er da mere besynderligt at Viborg siger nej til at Horsens kunne få ham med det samme, for så bagefter og leje ham ud til Randers
Freja57 20:28          
Ham får RFC så ikke meget ud af, men kun udgifter. Godt han kun er "lejesvend".
Lørdag 23. marts