LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lykke og Boysen bliver i AB

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
Lykke og Boysen bliver i AB

Infoboks

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Klaus Lykke og David Boysen har begge underskrevet nye kontrakter med AB. De to spilleres nye kontrakter udløber i sommeren 2011.

I Gladsaxe har man en klar målsætning. Vision 2010 kaldes det projekt, der skal sørge for, at AB igen er at finde i SAS Ligaen inden længe. 25-årige Klaus Lykke og 16-årige David Boysen skal begge være med til at realisere disse drømme, og netop disse spillere forlængede begge deres aftaler med tre år.

Midtbanespilleren Klaus Lykke har i dag forlænget sin kontrakt, så den nu løber frem til sommeren 2011. Lykke forlængede til trods for, at der har været interesse fra SAS Ligaen såvel som udlandet. Hovedpersonen selv, er meget tilfreds med forlængelsen.

- Denne udfordring er simpelthen for spændende at sige nej til. Vi har allerede nu et team med et kæmpe udviklingspotentiale. Lige fra spillertruppen med mange nye, spændende navne, over trænerbænken og ind i administrationen. Vi har et vinderhold i svøb, siger Klaus Lykke til klubbens hjemmeside.

På fremtidens AB-hold skal Lykke, der har spillet i klubben siden 1998, bidrage med rutinen, mens en anden skal tilføre den ungdommelige angrebsiver. Således har også David Boysen også forlænget sin aftale med klubben. Boysen har tidligere været til prøvetræning i Chelsea, Liverpool og Reggina, og betragtes af mange som et af Danmarks største angrebstalenter.

- David har alt det råmateriale en topspiller i svøb skal have: Hurtighed, veludviklet teknik, målnæse og frem for alt den rigtige mentale indstilling til spillet, siger talentchefen i AB John Møller.

Den blot 16-årige Boysen har stadig sin debut på akademikernes førstehold til gode, men har repræsenteret Danmark på diverse ungdomslandshold.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Kim Pedersen

3 kommentarer

kasper-viktor 16:03          
Det er så ufattelig vigtigt at Lykke forlænger!!!
CaVoGa 17:13          
SÅ nice :)
VordingborgAB 17:22          
Smukt at de begge forlænger ;)
Ifølge ab-fodbold.dk er Boysen lidt for god næsten :D
Torsdag 23. maj
Onsdag 22. maj