LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby-brødre blev testet af Liverpool

| International | 5 kommentarer
Lyngby-brødre blev testet af Liverpool

Infoboks

Liverpool - Huddersfield
Premier League (26/04)
bet365 1,07 11,00 26,00
NordicBet 1,09 13,00 35,00
Oddset 1,07 11,00 32,00
Følg Liverpool FC på Musen & Elefanten i Vestergade 21
Masser af fan-stemning - også bag baren
Fadøl kr. 29,- før/under/en time efter kampen (normal 45,-)
Liverpool FC
LÆS MERE!
Brødrene Christian og Frederik Gytkjær er netop vendt tilbage til deres klub Lyngby efter et succesfuldt ophold i Liverpool.

Liverpool har længe haft kig på Lyngbys unge talent Christian Gytkjær, men en lyskeskade har hidtil forhindret ham i at tage af sted. Nu er det imidlertid lykkes for den unge spiller fra Lyngbys ynglingehold, som netop er vendt tilbage fra et succesrigt prøveophold i England.

Med sig havde han sin lillebror Frederik Gytkjær, som til dagligt spiller på Lyngbys drengehold, men som også har været i Liverpools søgelys.

- Vi er glade for, vores spillere får en oplevelse, når de bliver inviteret til store europæiske klubber, siger Lyngbys sportschef ifølge Ekstra Bladet.

Stream Liverpool – Huddersfield på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jakob Horn

5 kommentarer

Whiskyboy 08:15          
Der er heksejagt på de unge spillere i Københavns området for tiden.

Alexander (kb)de 2 knægte her fra Lyngby begge i Liverpools søgelys.

Det er samtidig heksejagt fra de nuværende ligaklubber for at hente de spillere ind til næste års ligatrupper.

Et 3 divisionshold har fået 9 henvendelser på spillere, det siger vel alt om jagten på spillere i denne periode.

Bliv nu i jeres klubber og hjælp til noget fornyelse, så de samme 12 klubber ikke hvert år skal spille mod hinanden. Der er samtidig ikke noget ved at sidde på bænken i en ligatrup, når man kan spille fast i 1 - 2 og 3 division.

Fc Nordsjælland, KB, Lyngby og især Hvidovre er meget fremme i skoene i denne periode. Den her jagt bliver endnu værre hvis licens systemmet indføres !!

Det er dejligt at se klubber som ligger lige under de bedste ungdomshold som Skjold og Vanløse de ser ud til at kunne holde på alle deres junior og Ynglinge spillere på de bedste ungdomshold, det er nok første gang i mange år.

Dejlig udvikling de mindre klubber (skjold - Vanløse) har sat igang med en seriøst og målrettet indsats ind for at holde på deres spillere, så man også kan komme op igennem rækkerne.

Engelske klubber har i det hele taget et godt scouting netværk i Danmark når vi snakker om helt unge spillere.
Panda 08:19          
Man skal også passe på ikke at holde alt for meget på spillerne, det hæmmer jo lidt deres udvikling. Men ville da helt sikkert også være glad for at se noget mere talent, få deres træning i Danmark.

Men mon ikke det kommer til at gavne landsholdet hvis de bliver skolet i de store klubber i europa?
Whiskyboy 08:26          
Hvorfor skal man det !!

Du tror da vel ikke at en Ligatrup kan bruge alle 9 spillere.

De små klubber i københavn laver selv initiativer for at komme fremad i ungdomsrækkerne.

De mindre klubber ansætter også A Licens træner, hvilket ligahold som AB ikke har på deres U16 hold osv.

Hvis man laver ordentlige forhold og kan tilbyde spillerne den rette træningsmængde samt indhold, så skal de ikke væk.

Det er en af grundene til man indførte, at 2 divisionshold på seniorplan måtte tegne ungdomskontrakter netop for at de mindre klubber kunne være med og at spillerne ikke automatisk skulle videre.

DBUs Centertræning hvor DBU selv har været ude og pege de spillere ud i årgang 93 de mener er aktuelle for dem er også et signal om at man ikke skal til en Ligaklub eller udlandet for at udvikle sig.

Det er dejligt at en klub fra den 5 bedste række kan når en pokal semifinale (junior)og et hold fra den 4 bedste række kan nå en pokal finale og kun tabe 0-1.

Det er fordi de små klubber selv vil fremad og forsøger at skabe ordentlige forhold for spillerne.
Anderkisten 09:07          
Hvis de unge talenter kan komme til nogen af Europas storklubber, der har et veludviklet ungdomsudviklingsprogram, hvor også 1. holdspillere til tider kommer ned og spiller med og derigennem er med til at udvikle, så vil vores talenter da klart udvikle sig langt mere, end at spille ungdomsbold i en 2. divisionsklub, hvor de reelt er den bedste spiller på holdet.

Man udvikler sig selvfølgelig ved at omgås mennesker der er dygtigere end sig selv. Det gælder i alle aspekter af livet, og ikke mindst fodbold.
Whiskyboy 10:11          
Der er den fordel at i de udlandske klubber bliver spillerne forhåbentlig matchet mod hårdere modstand herhjemme.

Jeg synes det er dejligt at klubber som altid har mistet hele hold hvert 2 - 3 år er på vej frem igen i ungdomsrækkerne.

Nu følger jeg selv min egen søn rundt i København og må sige at Vanløse og Skjold er de klubber, hvor der er sket mest det sidste års tid på ungdomssiden og især på U14 og på U16 holdene.

De kan tilbyde attraktive trænere og gode forhold.

Det når man langt med i de årgange.

Jeg synes også det er dejligt at klubber som ikke har kassen formår at forny sig og tænke alternativt for at holde på spilerne og udvikle dem til spillere deres 1 senior kan bruge på sigt.

Det gavner sig på langt sigt.

Det kan godt være at Junior og Ynglingeligaen tæller gode klubber på ungdomssiden, men de små klubber ligger i 1 - 2 division på senior plan og derfor kan jeg ikke forstå man skal skifte som 15 - 16 årig for at spille i samme række som den klub man skifter fra når man bliver seniorspiller.

Det er derfor Hvidovre har problmer med at tiltrække spillere fra naboklubberne i år.

Tirsdag 23. april
Mandag 22. april