LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby siger farvel til seks

| Superligaen Grundspil | 15 kommentarer
Lyngby siger farvel til seks
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Seks spillere forlader i sommerpausen Lyngby, der også kan miste Morten Bertolt. Fem unge-spillere rykkes op i A-truppen.

Lyngby må nu en tur ned i 1. division, og det betyder samtidig store ændringer i truppen. Først og fremmest forfremmer man en gruppe unge talenter, Frederik Helstrup, Uffe Bech, Ryan Larsen, Frederik Gytkjær og Nicolai Johannesen, til klubbens A-trup.

Jeg glæder mig til at få mulighed for at arbejde kontinuerligt med disse unge talentfulde spillere, som bliver et stort aktiv for klubben i næste sæson. Jeg er sikker på, at spillerne også ser frem til at få skolen afsluttet, så de kan fokusere 100 procent på fodbolden, siger træner Niels Frederiksen til klubbens hjemmeside.

Ud af døren går Bajram Fetai, Kristoffer Munksgaard, Christian Traoré, Peter Madsen og Zoltan Szatmari, der alle har kontraktudløb, mens Martin Bergvold vender tilbage til FC København efter endt lejeophold. Endelig er Morten Bertolt og Lyngby enige om ikke at forlænge her og nu, men døren her er dog stadig åben.

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april