LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby-talenter testes i Heerenveen

| Æresdivisionen | 6 kommentarer
Lyngby-talenter testes i Heerenveen

Infoboks

Heerenveen - Excelsior
Æresdivisionen (30/03)
bet365 1,57 4,33 5,25
NordicBet 1,60 4,40 4,90
Oddset 1,58 4,30 4,70

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
16-årige Uffe Bech og 17-årige Jonas Larsen, begge Lyngby BK, er i disse dage på træningsophold i hollandske Heerenveen.

Lyngby-talenterne Uffe Bech, 16, og Jonas Larsen, 17, er begge på et fem-dages træningsophold i hollandske Heerenveen. Begge offensivspillere spiller til dagligt på Lyngbys U19-hold trods den beskedne alder, og turen til Holland skal give endnu flere hård på brystet.

- Spillerne får her muligheden for at blive testet af i et spændende hollandsk miljø, hvilket er en stor oplevelse og meget lærerigt for så unge spillere, der skal lære at stå på egne ben i udlandet. Ikke kun på banen, men også udenfor, lyder det fra klub-træner Christian Nielsen, der fortsætter.

- Den oplevelse vil vi som klub ikke stå i vejen for. Vi er kendt for at have et af Danmarks bedste talentudviklingsmiljøer og har mange dygtige unge spillere, hvilket udenlandske klubber også fået øje på.

Heerenveen er kendt for at have en forkærlighed for nordiske spillere. Således har danske spillere som Jon Dahl Tomasson og Daniel Jensen fået en del af deres fodboldopdragelse på Abe Lenstrastadion, hvor Kristian Bak Nielsen til dagligt huserer.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mathias Skovgaard-Holm
Lørdag 23. marts