LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Lyngby udlejer forsvarstalent til Juventus

| International | 12 kommentarer
Lyngby udlejer forsvarstalent til Juventus
Foto: Lyngby BK

Infoboks

Juventus - Empoli
Serie A (30/03)
bet365 1,22 5,50 15,00
NordicBet 1,22 6,75 12,50
Oddset 1,22 6,40 11,00
Lyngby har udlejet forsvarstalentet Frederik Sørensen til Juventus for resten af sæsonen.

Igennem længere tid har den italienske storklub Juventus fulgt Lyngbys forsvarstalent Frederik Sørensen. Interessen førte i juli måned til et 10-dages træningsophold, der dog sluttede brat, da stortalentet brækkede næsen i en intern træningskamp.

Men det har dog ikke fået Juventus’ interesse til at dale. 18-årige Frederik Sørensen skifter således til Juve på en lejeaftale, der løber resten af denne sæson.

- For mig er det en fantastisk mulighed og jeg er super glad for, at Lyngby giver mig muligheden. I det hele taget kan jeg ved denne lejlighed kun takke de mange dygtige trænere i klubben, de har alle været medvirkende til, at denne mulighed er opstået, udtaler Frederik Sørensen, der kom til Lyngby fra Himmerlev-Veddelev Boldklub i 2007.

- Lejeaftalen er perfekt for Frederik Sørensen. Det giver ham mulighed for, at afprøve sit talent på højeste niveau hos en af Europas absolutte topklubber ligesom han får lov at opleve livet som udlandsprofessionel. Han får også oplevelsen af, hvilke fodbold- og menneskelige egenskaber, der kræves som ung spiller i Italien, udtaler Christian Nielsen, der er A+-træner i Lyngby.

Frederik Sørensen har spillet fire kampe for det danske U17-landshold.


Af Søren Houlind

12 kommentarer

1.The Gunners 12:24          
Vild overskrift!!!

meeen...Det er nok noget ungdoms-hold han kommer til at spille på!

men Cannavaro er selvfølgelig ved at være gammel :)
La _Vecchia_Signora 12:26          
cannavaro spiller ikke i juve længere....
aggerisgod 12:27          
kan sgu ikke helt se fidusen i det for juve, men fedt nok for spilleren.
Farsopoli2006 12:35          
Jeg har aldrig hørt om knægten, så jeg går stærkt ud fra, at han "bare" skal spille på Primavera-holdet i første omgang ;)

Men det er da også alletiders chance at få. Juventus er en af de 5-6 mest præstigefyldte klubber i verden, historisk set, så det må være noget af en drøm at komme dertil. Også selvom Juve pt. er noget fra fordoms styrke, men historisk er det jo stadig en giga-klub.
Jeppe A 12:36          
Der er da masser af fidus i det for Juve.
De får en spiller ned de ved er et stort talent, men vil gerne lige se ham nærmere an. Overbeviser han over en hel sæson, kan de jo købe ham uden at købe katten i sækken... Selvom han selvfølgelig ikke koster kassen i forhold til hvad de ellers laver af handler i støvlelandets store klubber.

Så helt afgjort en fornuftig løsning for Juve og spilleren som ikke ender med at sidde fast dernede i flere år og "gå i stå" hvis han falder igennem.
lblblb 12:56          
Frederik Sørensen er vel det største forsvarstalent siden Daniel Agger.
1.The Gunners 13:01          
Den gyldne generation Danmark havde i 80`erne,der var de fleste spillere sendt til udlandet i 70`erne som 17-20 årig!

Det er da bare godt de kommer afsted!
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts