Luk

Lyon pokalmester i sikker stil

| Coupe de France | 4 kommentarer

Infoboks

Lyon - Quevilly 1-0
Coupe de France
27' 1-0 Lisandro Lopez

Lyon fik fingrene i klubbens første trofæ i fire år, da storklubben helt som ventet slog upåagtede Quevilly 1-0 i den franske pokalfinale.

Quevilly har sideløbende med klubbens dagligdag i 3. division ageret favoritdræber i Coupe de France, hvor de lørdag stod i finalen mod selveste Lyon på nationalarenaen Stade de France.

Den tidligere så sejrsvante storklub var på jagt efter klubbens første pokal siden 2008, og de var opsat på ikke at blive Quevillys mest prominente pokaloffer.

Lyon satte sig hurtigt tungt på opgøret, og det var mere end almindeligt fortjent, at Lisandro Lopez efter 28 minutter endelig kunne banke favoritterne i føring. Flere oplagte chancer var på daværende tidspunkt allerede i ingenting.

Effektiviteten var et generelt problem for Lyon, som burde have ført langt større end de spinkle 1-0 efter 75 minutter, hvor Quevillys helt store lyspunkt indtraf, da Anthony Laup sendte bolden på Hugo Lloris' overligger.

Tættere sensationen kom Quevilly aldrig, og en sejr på 1-0 var derfor rigeligt for Lyon til at klubbens femte triumf i den største franske pokalturnering.


Af Casper Baunsgaard
Tirsdag 25. januar
Mandag 24. januar